İçerde 37. bölüm fragmanı yayında (İçerde yeni bölüm flaş sahneler-Büyük Finale Son 3)

Ekranların sevilen dizisi İçerde'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte İçerde dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
İçerde 37. bölüm fragmanı yayında (İçerde yeni bölüm flaş sahneler-Büyük Finale Son 3)

Ekranların en sevilen ve her hafta reyting rekolarını alt üst eden dizisi İçerde'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yüz binlerce kişinin büyük bir merakla beklediği İçerde yeni bölüm fragmanında bir birinden heyecanlı sahneler yer alırken yeni bölümün yayınlanacağı 5 Haziran Pazartesi günü iple çekilmeye başlandı.

Büyük finale son 3 bölüm kala heyecan dorukta. 'Mert, yıllardır özlemini çektiği annesi Füsun'a kavuşuyor.' Notu ile paylaşılan İçerde 37. bölüm fragmanı şu şekilde:

Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

İçerde'nin geçtiğimiz Pazartesi günü ekranlara gelen son bölümünde yıllardır birbirlerinden nefret eden Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğrenmişlerdir. Küçük yaşta yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine bulmuşlardır. Ancak önce Celal’in işini bitirmeleri gerekmektedir. “İçerde” olan Mert, Celal’in ona her “evlat” deyişinde öfkeden köpürürken, polis olduğunu kanıtlayamayan Sarp kaçak durumuna düşmüştür. Polis ve Celal, Sarp’ın peşine düşerken iki kardeş Celal’e karşı birlikte mücadele ederler. Ancak Celal’le yüzleşmek isteyen bir kişi daha vardır: Kudret! Celal’in mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret için artık hesap günü gelmiştir. Kudret’e göre güneş yarın ya kendisi ya da Celal için doğacaktır.

İçerde dizisi yeni bölümü ile 5 Haziran Pazartesi günü saatler 20.00'ı gösterdiğinde ekranlara gelecek.

İçerde 19 Haziran günü yayınlanacak bölümü ile sezon finali yapacak.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.