İçerde dizisi 34. bölüm fragmanları yayınlandı (İçerde 15 Mayıs saat kaçta?)

Ekranların sevilen dizisi İçerde'nin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İşte yayınlanan yeni bölüm fragmanları ve yeni bölümde yaşanacak olaylar ile bölümün ekranlara geleceği saat.

Yayınlanma:
İçerde dizisi 34. bölüm fragmanları yayınlandı (İçerde 15 Mayıs saat kaçta?)

Show Tv ekranlarının reyting rekorları kıran dizi İçerde'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanın yayınlanmasının ardından binlerce izleyici, fragmanı ve yeni bölümde olacak olayları araştırmaya başladı. İşte İçerde dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacak olaylar.

Yayınlandığı her hafta binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen ve büyük bir heyecana sahne olan İçerde'nin 15 Mayıs günü yayınlanacak olan yeni bölümünde Sarp ve Mert’in kıran kırana geçen düellosu, ikisinin de kurtulmasıyla sona erer. Ancak iki cephe arasında devam eden savaş, Celal’in Füsun’u kaçırtması ile daha da kızışacak ve akıl almaz bir hal alacaktır. Birincil hedefi Kudret olan Celal’in gözünü, Sarp’ı ve tüm sevdiklerini yok etme hırsı bürüyecektir.

Öte yandan Söz dizisinin yeni bölümünde annesi Füsun’un kaçırıldığını öğrenen Sarp, harekete geçtiğinde tek başına olmayacaktır. Vicdanı ile mantığı arasında sıkışıp kalan Mert ile Sarp, bir kez daha yan yana mücadele etmek kararı alacaklardır. Bu olayların yaşandığı esnada Kudret, kaçmayı başarırken iki cephe arasındaki savaş ise kardeşleri yeniden karşı karşıya getirecek ve savaşın seyri, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle bambaşka bir boyut kazanacaktır.

İşte İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanları

İçerde dizisinin yeni bölümünü 15 Mayıs Pazartesi akşamı saatler 20.00'ı gösterdiğinde Show ekranlarından izleyebilirsiniz.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.