İçerde Son Bölümde Neler Yaşandı , İçerde 18. Bölümde Melek Silahı Ateşliyor mu , İçerde 18. Bölümü Nasıl İzlerim?

Yayınlandığı her bölümünde yüz binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen İçerde dizisi, önceki akşam ekranlara gelen son bölümünde yine nefesleri kesti. İşte İçerde dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve tüm detaylar.

Yayınlanma:
İçerde Son Bölümde Neler Yaşandı , İçerde 18. Bölümde Melek Silahı Ateşliyor mu , İçerde 18. Bölümü Nasıl İzlerim?

Haftanın her Pazartesi günü yayınlanan ve yayınlandığı her bölümünde izleyicilere keyif dolu anlar yaşatan İçerde dizisi, önceki akşam ekranlara gelen son  bölümünde yine reyting rekorları kırdı.

Yayınlandığı her bölümde binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen ve her ölümde yine reyting rekorlarını alt üst eden İçerde dizisi, önceki akşam ekranlara gelen son bölümünde yüz binleri yine ekran başına kilitledi. Tansiyonun bir an bile olsa düşmediği dizide, Sarp kardeşi Umut'un son durumunu öğrenmek için Coşkun' konuşturmaya çalışmaktadır. Dizinin son bölümünü ekranda izleyemeyenler, internet üzerinde son bölümü araştırmaya başladı. Video sitelerinde ve dizinin yayınlandığı show tv'nin internet sitesinde son bölümü izlemek için araştırmalarda bulunanlar her bölümünü merakla izledikleri diziyi kaçırmamak istiyor. İşte İçerde dizisinin önceki akşam yayınlanan son bölümünde yaşanan olaylar.

Twitter'da 13 Saat Boyunca TT Oldu

#umutiçin etiketi ile önceki akşamdan itibaren toplamda 18 binden fazla tweet atıldı. İçerde dizisi için açılan bu etikek Türkiye gündeminde tam 13 saat 10 dakika boyunca TT olurken dünya gündeminde ise 3 saat 45 dakika boyunca TT listesindeki yerini kaybetmedi.

Final Sahnesi Nefesleri Kesti

Celal Coilun'u öldürmek üzere iken tam o anda Yusuf Müdür ve ekibi baskın yapar. Coşkun ve Yaşar'ı korumak ve ifadelerini almak için onları Organize Şubeye götürecek olan Yusuf'a Sarp'ta laf attı. Coşkun'u almak için Yusuf'a laf atan Sarp ile Coşkun aynı nezarete girdi. Bu arada ise Mert ile buluşan Celal ile Melek, Coşkun'un onun şubesinde olduğunu ve ortalıkta gözükmemeleri gerektiğini söyledi. Sarp ise Coşkun'u köşeye sıkıştırmış ve kendisinin Umut'um kardeşi olduğunu ve Metin Yılmaz'ın kendisinin babası olduğunu söyledi. Konuşmaları duyan Mert komiser ise Coşkun'u oradan aldı ve ertesi gün serbest bırakıldı ama Mert, Celal ve Sarp onun peşine düştü.

Mert'i beklemeden giden Coşkun'un önüne önce Sarp, daha sonra ise Mert çıktı. İkisi tartışmaya başlarken Yaşar'ın adamları gelip Coşkun'u kaçırdı. Keyfi yerine gelen Coşkun ise önce Celal'i aradı ve ardından ise Melek'i arayarak Celal'in onun öz babası olduğunu söyledi. Daha sonra ise annesini Celal'in öldürdüğünü öğrenen Melek dağıldı. Coşkun'un yerini öğrenen Celal iel adamları, baskın yapmak için harekete geçti. Coşkun ise Mert'ten yardım istedi. Celal ve adamları geldiğinde Coşkun ise arkadan Yaşar'ın adamları ile kaçmaya çalıştı. Bunu gören Davut ise ateş etmeye başladı ve şoförü vurdu. Şoförün vurulması sonucu takla atan araba yanmaya başladı. Sarp ise yanan arabadan Coşkun'u kurtardı.

Öte yandan Melek ise Celal'in dolabını karıştırdı ve bir silah bulup onu beklemeye başladı. Heyecanın dorukta olduğu bölümde Melek'in en başta Celal'e doğrultup sonra kendi başına dayarken silahı "Yarım kalan işi bitirelim diyorum duymadın mı? Önce annesini öldürdün, şimdi de sıra kızında!" dediği anlar izleyenleri şok etti.

İçerde dizisnin son bölümünü izlemek için Show Tv resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.