İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter hesabından istifa ettiğini açıkladı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olmasıyla kararın uygulanmasının sorumluluğu her yönüyle şahsıma aittir.

Yayınlanma:
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sosyal medya hesabından İstifa ettiğini açıkladı . Soylu " Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte , tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkla kararının uygulanmasının sorumluluğu , her yönüyle şahsıma aittir. Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler , mükemmel yürütülen bu süreçle uyuşmadı. Yaşadığım onca tecrube sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda böyle görüntülere yol açmamalıydı.

İyi niyetle hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı. Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim aziz milletimiz hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım. sayın Cumhur başkanım beni bağışlasın..

Onurla büyüttüğüm içişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum. Tüm dostlara ,  mesai arkadaşlarıma Allahaısmarladık.. Allah Milletimizi korusun."  diyerek istifa ettiğini açıkladı.

Resim

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.