İçişleri Bakanlığı genelge yayınladı: Tüm eğlence mekanları kapatılıyor

Corona virüsü tedbirlerine her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Tüm eğlece mekanları yarından itibaren geçici olarak kapatılıyor.

Yayınlanma:
İçişleri Bakanlığı genelge yayınladı: Tüm eğlence mekanları kapatılıyor

İçişleri Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği yeni Corona virüsü kararlarına göre pavyon, diskotek, bar ve gece kulüpleri yarın saat 10:00'dan itibaren geçici olarak kapatılacak. 16 Mart 2020 pazartesi itibari ile kapatılacak eğlence mekanlarının ne zaman tekrar açılacağı konusunda bir bilgilendirme henüz yapılmadı.

Genelgede; koronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek için Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirilmelerde; “Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri” olarak faaliyet yürüten ve vatandaşların çok yakın bir mesafede bir arada bulunarak hastalığın bulaşma riskini artıracağı, bu nedenle pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin yarın saat 10:00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetleri durdurulacağı belirtildi.

Genelgede ayrıca, söz konusu tedbirlere ilişkin vali/kaymakamlar tarafından il/ilçe belediyeleri ile işbirliği içinde ilgi Kanun hükümleri çerçevesinde gerekli gerekli tedbirlerin ivedilikle alınması ve kolluk birimleri tarafından konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi istendi.

Corona Virüsü için 14 Altın kural ! Sağlık Bakanı Açıkladı

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.