İdlib'de 3 Asker şehit, 1 asker yaralı

Son dakika şehit haberini Milli Savunma Bakanlığı açıkladı.

Yayınlanma:
İdlib'de 3 Asker şehit, 1 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı Bahar Kalkanı harekatı kapsamında İdlib bölgesinde görevli 3 askerimizin şehit olduğunu 1 askerimizin de yaralandığını açıkladı.

Bahar Kalkanı Harekatında İdlib bölgesinde bir kahraman silah arkadaşımız birliğinin 18 mart 2020 tarihinde gece icra edeceği pusu , keşif, gözetleme ve emniyet faaliyetlerinin hazırlıkları sırasında ilk tespitlere göre kalp krizi nedeniyle rahatsızlanması sonucu şehit olmuştur.

Roket saldırısında 2 Asker şehit oldu 1 Asker yaralandı

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde (İGAB) görevli unsurlarımıza bölgedeki bazı radikal guruplar tarafından yapılan roketli saldırı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. 1 Kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımız ile ateş altına alınmış ve misliyle karşılık verilmiştir

Bizleri derin üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize  başsağlığı ve sabır ve yaralı personelimiz içinde acil şifalar dileriz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.