İdlib'de şehit olan askerler memleketlerine gönderildi

İdlib'de şehit olan 7 askerimiz ve 1 vatandaşımızın isimleri belli oldu. İsimleri belirlenen şehitlerimiz memleketlerine gönderildi.

Yayınlanma:
İdlib'de şehit olan askerler memleketlerine gönderildi

Suriye'nin İdlib şehrinde rejim güçlerinin saldırısıyla şehit olan askerlerimizin naaşları memleketlerine uğurlandı. Dün 7 asker ve 1 sivil vatandaşımızı şehit vermiştik. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar rejim unsurlarınca İdlib'de şehit olan askerler için başsağlığı mesajı iletti. Hulusi Akar Bakanlığın Twitter hesabından " Sizi toprağa değil yüreğimize gömdük. Vatan size minnetterdır." Mesajıyla şehit askerlerin fotoğrafını paylaştı.

Hulusi Akar "Silah arkadaşlarımız 3 Şubat 2020 tarihinde İdlib'de rejim unsurları tarafından yapılan topçu atışı sırasında şehit olmuştur. Karaman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

Şehitlerimiz

Jandarma uzman çavuş Gökhan Orhan'ın Afyonkarahisarlı olduğu öğrenildi.

Halil demir 31 yaşında şehadet haberi İstanbul'da yaşayan ailesine verildi. Evinin sokağına Türk bayrakları asıldı taziyeyi kardeşi Mücahid Demir kabul etti.

İdlib gerginliği azaltma bölgesi görevli Uzman Çavuş  Serkan Deprem  evli ve bir çocuk babası şehidin haberi Düziçi'nde ikamet eden babası Cemal Deprem'e verildi.

Rejim güçlerinin saldırısında yaralanarak hastaneye kaldırılan tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uğur Katran Mersin Gülnar ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi.

Şehit Uzman Onbaşı Onur Şükrü Özler'in acı haberi Gaziler mahallesinde oturan ailesine verildi.

Piyade Onbaşı Kadir Yıldız'ın Şehit haberi Aksaray'daki ailesine verildi. Şehit Yıldız evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Şehit Uzman Çavuş Uğur Kurt'un acı haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi. Evli ve 2 çocuk babası olan şehidin acı haberi ailesin verildi.

Şehit düşen Tır şöförü İsmail Akatay'ın acı haberi Reyhanlı'da yaşayan ailesine verildi evli ve 3 çocuk babasıydı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.