İdo Tatlıses Sosyal Medya Üzerinden Eski Sevgililerine Göndermede Bulundu

Ünlü şarkıcı İdo Tatlıses, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla eski sevgililerine göndermede bulundu. İşte İdo'nun yaptığı paylaşım.

Yayınlanma:
İdo Tatlıses Sosyal Medya Üzerinden Eski Sevgililerine Göndermede Bulundu

Türkiye müzik piyasasının genç ismi İdo Tatlıses, şarkılarının yanı sıra, magazin dünyasında yarattığı etkiler ve aşk hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Son dönemlerde çıkardığı şarkıları ile müzik dünyasına bomba gibi düşen ve adından sıkça bahsettirmeyi başaran İdo Tatlıses, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla tekrar gündemdeki yerini almayı başardı. Yaptığı paylaşımda bir fotoğrafını koyan Tatlıses, fotoğrafın yanında ise eski sevgililerine bir mesaj yolladı.

İdo, sosyal paylaşım platformu üzerinden Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafın yanına, “Ben bir şeye dikkat ettim, dışarıdan çok ağır stalklarken duyduklarım ve gördüklerim sonucu bir kanıya vardım. Kız arkadaşlarım, ilişkilerimizden sonra masumiyetlerini kaybettiler. Halbuki tanıdığımda hepsi çiçekti. Günaydın” şeklinde bir mesaj yazarak eski sevgililerine göndermede bulundu.

Son Aşkı Hilal Altunbilek

Geçtiğimiz Temmuz ayında ünlü oyuncu Hilal Altunbilek ile görüntülenen ve güzel oyuncu ile aşk yaşayan İdo'nun bu aşkı, sadece bir ay sürdü. Bu aşkından sonra ise magazin gündeminde Banu Parlak ile aşk yaşadığı konuşulan İdo, bu iddiaları ise yalanlamıştı.

İdo Tatlıses Kimdir?

Henüz genç yaştayken müzik piyasasına damga vurmayı başaran İdo Tatlıses 15 Şubat 1992 İstanbul doğumludur. Gerçek adı İbrahim Tatlıses olan İdo'nun adı, 'İbrahim ile Derya'nın Oğlu' cümlesinin kısaltması olarak ortaya çıkmıştır. Berklee College of Music'in Arrange and Producer bölümünde sertifika eğitimi alan İdo, Tatlıses TV'de çeşitli görevlerde bulunurken, Tatlıses Kebap'ta işletmenlik yaptı.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.