İki Gemi Kartal Sahilinde Karaya Oturdu: Mürettebatlar Kurtarılıyor

Kötü hava koşulları nedeniyle biri Rus gemisi olmak üzere 2 gemi, Kartal Sahilinde karaya oturdu. Geminin mürettebatı sahil güvenlik tarafından kurtarılıyor.

Yayınlanma:
İki Gemi Kartal Sahilinde Karaya Oturdu: Mürettebatlar Kurtarılıyor

Kötü hava koşulları nedeniyle biri Rus olmak üzere 2 Gemisi karaya oturdu.

Kartal Sahilde lodosun etkisiyle bir Rus gemisi karaya oturdu. Geminin içindeki mürettebat kurtarılmayı bekliyor.

Kartal sahilde lodosun etkisiyle bir Rus gemisi 21.00 sıralarında karaya oturdu. Bölgeye sahil güvenlik, deniz polisi, sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Geminin içindeki mürettebat kurtarılmayı bekliyor

Kartal sahilde lodosun etkisiyle bir Rus kuruyük gemisi 21.00 sıralarında karaya oturdu. Bölgeye sahil güvenlik, deniz polisi, sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Geminin içindeki mürettebat kurtarılmayı bekliyor. İtfaiye merdiven uzattı, aşırı rüzgardan mürettebatı alamadı. Kıyı emniyeti kara ekibi iskele kurarak mürettebatı kurtarmak için çalışmalar yapıyor.

Kartal sahilde lodosun etkisiyle bir Rus kuruyük gemisi "Volgo-Donn 203 Tagarog" 21.00 sıralarında karaya oturdu. Bölgeye sahil güvenlik, deniz polisi, sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Geminin içindeki 1'i kadın 11 mürettebat kurtarılmayı bekliyor. İtfaiye merdiven uzattı, aşırı rüzgardan mürettebatı alamadı. Kıyı emniyeti kara ekibi iskele kurarak mürettebatı kurtarmak için çalışmalar yapıyor.

Bölgeye sahil güvenlik, deniz polisi, sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Geminin içindeki 1'i kadın 14 mürettebatın kurtarılması için çalışmalar başlatıldı. İlk olarak İtfaiye merdiven uzattı, aşırı rüzgardan mürettebatı alamadı. Kıyı emniyeti kara ekipleri, gemiye halat gererek gemiye ulaştı. Ekipler, mahsur kalan mürettebatı tek tek kurtarmaya başladı. Şu ana kadar 5 mürettebat kurtarıldı.

Öte yandan Rus gemisine yakın bir bölgede de bir başka kuruyük gemisi de lodosun etkisiyle karaya oturdu. Bu geminin mürettebatının kurtarıldığı, gemide kimse kalmadığı öğrenildi.

Öte yandan Rus gemisine yakın bir bölgede de bir başka kuruyük gemisi de lodosun etkisiyle karaya oturdu. Bu geminin mürettebatının kurtarıldığı, gemide kimse kalmadığı öğrenildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, MEB haberlerinden, öğretmen haberlerinden, kamu personeli ilanlarından, memur haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber’i takipte kalın.

5Haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.