İki Gündür Taha Özer'in Evinde Kalan Cicişlerin Son Videosu Magazin Gündeminde

Sosyal meyda üzerine paylaştıkları videoda, Taha Özer'in evinde kaldıklarını söyleyen ve cicişler olarak bilinen Esra-Ceyda kardeşlerin videoda oynadığı Taha Özer'in ise para saçtığı görüldü. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İki Gündür Taha Özer'in Evinde Kalan Cicişlerin Son Videosu Magazin Gündeminde

Yeri Dan Bilzerian olarak adından sıkça bahsettiren Taha Özer'in paylaştığı son video, sosyal medyanın ve magazin dünyasının gündemine oturdu.

Magzin dünyasında cicişler olarak bilinen Esra Ersoy-Ceyda Ersoy kardeşler ile bir video çeken Taha Özer'in ikilinin üzerine para saçtığı görüntüler videoya alındı.

Kamuoyunda cicişler olarak bilinen ikiliyi 2 gündür evinde konuk ettiği öğrenilen Taha Özer, iki gündür misafir ettiği cicişler ile bir video çekti. Çekilen videoda üçlünün çok mutlu olduğu, Esra-Ceyda kardeşlerin oynarken Taha Özer'in de onalrın üzerine para saçtığı görüldü.

Taha Özer'in Hayat Tarzı Hakkında

Daha önce Hürriyet Kelebek'e röportaj veren Özer, hayat tarzı ile ilgili, "Benim hayat tarzım yıllardır böyleydi zaten. Yakın çevrem benzetiyordu. Son olarak, herkes birdenbire aynı şeyi söyleyemeye başlamıştı. Ama yıllardan beri birileriyle ciddi ilişkilerim oldu. Onlar bittikten sonra çok hızlı yaşamaya başladım. Beş, altı senedir de böyleydi. Ama sadece kadınlarla ilgili söylemiyorlar bunu." sözlerini söylemişti.

Cicişler Hakkında Kısa Bilgi

Esra Ersoy, kendileri hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Mersin’de, üç katlı bir villada doğduk. Bunu söylemek yadırganmamalı çünkü kimi gecekonduda doğar, kimi villada. Biz villada doğduk, özel okullarda okuduk. Üniversiteye kadar Mersin’de yaşadık. Fazla sorunla karşılaşmadan, sıkıntısız büyüdük."

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden, Türkiye haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.