İki Günlük Trafik Kazası Bilançosu: 5 Ölü , 11 Yaralı

Ülke genelinde son iki günde meydana gelen trafik kazalarında 1'i çocuk olmak üzere 5 kişi hayatını kaybederken, 11 kişide yaralandı. İşte kazaların detayları.

Yayınlanma:
İki Günlük Trafik Kazası Bilançosu: 5 Ölü , 11 Yaralı

Trafik canavarı can almaya devam ediyor.

Ülke genelinde dün ve bugün gerçekleşen 5 kazada 1'i çocuk olmak üzere 5 kişi hayatını kaybetti. Meydana gelen kazalarda 3'ü ağır olmak üzere 11 kişi de yaralandı. İşte kazaların meydana geldiği bölgeler ve nedenleri.

Konya'da Otomobil Ağaca Çarptı: 3 Kişi Ağır Yaralı

Konya'nın Merkez ilçesi olan Selçuklu ilçesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan araba, refüjde bulunan ağaca çarptı. Zekeriya Yılmaz yönetimindeki otomobil ağaca çarpınca ikiye katlandı. Otomobilin ağaca çarpması nedeniyle sürücü Zekeriya ve beraberindeki Saadet ve Kıymet Yılmaz, ağır bir şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları tedavi görmeleri için çevredeki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi.

İzmir'de Otomobil Karşı Şeride Geçti: 1 Ölü , 5 Yaralı

İzmir'e bağlı Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aracın karşı şeride geçmesine engel olamadı. Kontrolden çıkıp karşı şeride geçen otomobil, karşı şeritte sivil polislerin içinde bulunduğu hafif ticari araca çarptı. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si sivil polis olmak üzere 5 kişide yaralandı. Kazada yaralananlar, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından en yakın hastaneye sevk edildi.

Tekirdağ'da Hatalı Sollama Can Aldı: 2 Ölü

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, hatalı sollama yapan kamyonet, karşı şeritten gelmekte olan motosiklete çarptı. Hatalı sollama sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Ümit Kavak ve beraberindeki Onur Çelik hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

15 Yaşındaki Çocuk Otobüsün Altında Can Verdi

Konya'da meydana gelen olay yürekleri dağladı. Karşıdan karşıya geçmeye çalışan 15 yaşındaki Necmettin Özdemir, yoldan geçen tur otobüsünün altında kalarak sürüklendi. Kaza sonrası hayatını kaybeden 15 yaşındaki Özdemir'in cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

Konya'da Kaza: 1 Ölü , 3 Yaralı

Trafik kazasının adresi yine Konya oldu. Seydişehir'de hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı. Yaralılar ambulanslarla en yakın hastaneye kaldırıldı.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.