İkinci El Otomobil Piyasasında Fiyatlar Uçuşa Geçti! İkinci El Araç Fiyat Listesi

Sıfır araç satın almak zorken artık ikinci el araçlar için aynı şeylerden söz edebilmek mümkün. Çünkü sıfır araç piyasasında olduğu gibi ikinci el araçlarda da fiyatlar uçuşa geçti.

Yayınlanma:
İkinci El Otomobil Piyasasında Fiyatlar Uçuşa Geçti! İkinci El Araç Fiyat Listesi

İkinci el araç piyasasında da fiyatlar artışa geçti. Bu durum şüphesiz araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından hiç istenmeyen bir tablo olarak öne çıkıyor. Çünkü zaten sıfır araç satın almak yeterince zor hale dönüşmüşken, bir de ikinci el araç piyasasında böyle bir durumun yaşanmış olması da ne yazık ki çokta hoşa giden bir durum olmadı.

İkinci el otomobil pazarında hareketli bir süreç yaşanmaya devam ediliyor. Şu günlerde oto pazarında da epey bir yoğunluk hakim denebilir. Özellikle fiyatlara bakıldığında ciddi oranda bir artışa geçmiş olması da gözlerden kaçmadı.

Galericiler Fiyatların Artacak Olduğunu Öngörüyor!

Galericilerde oto araç pazarında hareketli günler geçirdiklerini ve fiyatlarında önümüzdeki günlerde çok daha fazla artma durumunun olabileceğini söyledi. İkinci araç piyasasında da fiyat artışlarının yaşanma ihtimali karşısında oto pazarında hareketli bir süreç yaşanmaya başladı. İkinci el pazarıonda fiyatlardaki son durumların nasıl olduğu da araç satın almak isteyenler tarafından merakla sorgulanmaya başladı. Özellikle fiyatlarında artma eğilimi içerisinde olacağının bilgisinin etrafta toplanıyor olması ikinci el araç satın alacakların fiyat listelerini çok daha fazla şekilde araştırmaya başlamalarına neden oldu.

İkinci El Araçlarda Fiyatlar Ne Oldu?

İkinci el araçlara talep çok fazla olmasından dolayı doğal olaralk fiyatlarında artmasına neden oldu. İkinci el piyasasındaki fiyatların son durumun nasıl olduğuna bakıldığında fiyatların %36 oranında artış göstermiş olduğunu söylemek mümkün. İkinci el araç piyasasında fiyatlar şu şekilde oldu;

  • Hyundai İ20 Model - 362,000 TL
  • Opel Astra 1.4 Sport model fiyat- 465,000 TL
  • Tofaş Şahin S fiyat- 88,000 TL
  • Ford Flex 3 fiyat- 2,250.000 TL
  • Renault Clio fiyat- 269,000 TL
  • Auidi A3 Sedan fiyat- 1,089.000 TL

Fiyat aralıklarıyla ikinci el pazarında satışa sunulabiliyor. Fiyatların daha da artacağı yönünde düşünceler hakim.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.