İlker İnanoğlu Dizi Oyunculuğunu Bırakıyor

Ünlü oyuncu İlker İnanoğlu, yaptığı son dakika açıklamasında dizi oyunculuğunu artık düşünmediğini söyledi.

Yayınlanma:
İlker İnanoğlu Dizi Oyunculuğunu Bırakıyor

Türker İnanoğlu ve Filiz Akın'ın oğulları olan ünlü oyuncu İlker İnanoğlu, yaptığı son dakika açıklamasında artık dizilerde oyunculuk yapmayacağını söyledi.

Önceki gün Akmerkez'de görüntülenen yakışıklı oyuncu İlker İnanoğlu, bir gözlükçüden çıkarken görüntülendi.  Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu İlker İnanoğlu, dizi setlerine veda ettiğini açıkladı. Artık dizi yapımlarında yer almak istemediğini söyleyen İnanoğlu, film yapımlarında rol alabileceğini belirtti.

İlker İnanoğlu Kimdir?

20 Ağustos 1965 doğumlu ünlü oyuncu, ünlü Yönetmen Türker İnanoğlu ile unutulmaz oyuncu Filiz Akın çiftinin oğludur. Sinema dünyasına ilk adımını henüz küçük yaşlardayken oyunculuk hayatına giriş yapan İlker İnanoğlu, babasının yönettiği Yumurcak filminde ilk rolünü aldı. Namı yumurcak olan İlker İnanoğlu,Türk Sinemasında önemli bir çığır açmıştır. Daha önceki yıllarda Zeynep Değirmencioğlu,ve Parla Şenol gibi kız yıldızların olduğu filmler büyük bir etki toplamıştır. İnanoğlu'nun Yumurcak filmi de Türk sinemasına iyi bir erkek çocuk oyuncu kazandırmıştır.

Rol Aldığı Yapımlar

Bir Deniz Hikayesi, Hayat Yolunda - 2014-2015, Bu Son Olsun, Güzel Çirkin Yapımcı, Alev Alev, Hayda Bre, Doktorlar, Arka Sokaklar, Üç Tatlı Cadı, Babam Çok Değişti Anne, Son Yüzleşme, Kurşun Asker,Anne Babamla Evlensene, Yeşil Işık, Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni, Küçük Şahit, Le Ricain, Yumurcak Belalı Tatil, Yumurcak Veda, Yumurcak Küçük Kovboy, Yumurcak Küçük Şahit, Yumurcağın Tatlı Rüyaları, Yumurcak Köprüaltı Çocuğu, Yumurcak

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.