İlkokulda korkunç olay: Sınıf öğretmeni 7 yaşındaki çocuğu önce dövdü sonra ısırdı

Büyükçekmece'de bulunan bir ilkokulda meydana gelen olayda sınıf öğretmeni, 7 yaşındaki birinci sınıf öğrencisini önce dövdü ardından da omuzundan ısırdı. Olayı da öğretmenin gizlice tedavi için götürdüğü sağlık ocağındaki hemşire ortaya çıkardı. İşte yaşanan olay.

Yayınlanma:
İlkokulda korkunç olay: Sınıf öğretmeni 7 yaşındaki çocuğu önce dövdü sonra ısırdı

İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. Büyükçekmece'de bulunan bir ilkokulda iddialara göre sınıf öğretmeni birinci sınıfa giden öğrencisini dövdü. Alınan son bilgilere göre sınıf öğretmeni, birinci sınıf öğrencisinin kulağını ve sırtını morartı, omzunu ısırdı. Küçük çocuğun yakınları konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, “İlk gördüğümde şok oldum. Tekme tokat dalmış. Omzunu dişlemiş bir insan 7 yaşındaki bir çocuğu dişler mi?” dedi.

Büyükçekmece'nin Tepecik Mahallesinde bulunan bir ilkokulda meydana gelen olayda, iddiaya göre geçtiğimiz Cuma günü, sınıf öğretmeni K.K. başka bir öğrenci ile kavga ettiği gerekçesiyle birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki A.D.'yi dövdü. A.D. nin başka bir öğrenci ile tartışması üzerine sinirlenen sınıf öğretmeni K.K. önce 7 yaşındaki çocuğun kulağını çekti ve sırtına tekme attı. Öfkesini alamayan öğretmen, küçük çocuğun omzunu da ısırdı. A.D.'yi ve diğer öğrencileri tehdit eden öğretmen, olayı kimselere söylememelerini söyledikleri taktirde onları da döveceği yönünde tehditler savurdu. Öğretmen K.K. daha sonra okul yetkililerine haber vermeden küçük çocuğu sağlık ocağına götürerek tedavi etmek istedi.

Sağlık ocağında A.D'yi tanıyan görevli, durumu çocuğun annesine bildirdi. Bunun üzerine çocuğun dövüldüğü olay gün yüzüne çıktı. Sağlık görevlisi olan komşusunun araması üzerine sağlık ocağına gelen anne Müşerref Demirel, öğretmenin, çocuğunun kavga edip düştüğünü olayı büyütmeye gerek olmadığını söylediğini iddia etti. Çocuğunun kendisine olayı söylemediğini anlatan anne Demirel, “Çocuğumu korkutmuş, ben bunu diğer arkadaşlarından duydum. 'Belim ağrıyor' dedi belini açtım ayakkabı izi. 'Arkadaşıyla tartışmış' dedi. 'En başarılı öğrencimle tartıştı o yüzden yaptım' dedi. Daha sonra inkar etti. 'Ben yapmadım' dedi. Tartıştı dediği çocukla konuştum ‘öyle bir şey yok’ diyor. Kimselere haber vermeden çocuğumu sağlık ocağına götürüyor. Tek tesellim, sakat kalmaması ve ölmemesidir. Bu çocuk her geldiğinde kafası şişti, kulağı mordu. Ne oldu dediğimde ‘anne düştüm’ diyordu. Çocuğu tehdit ediyordu 'annene söylersen daha beterini yapacağım' diye. Bütün çocuklara aynısını yapmış ama en şiddetlisini benim çocuğuma” diye konuştu.

Konu ile İlgili Soruşturma Başlatıldı

Birinci sınıf öğrencisi çocuğu dövdüğü iddia edilen sınıf öğretmeni hakkında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

5haber.com  |  İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.