İnci küpe tasarımlı kablosuz kulaklık ile tanışın!

Teknoloji hayatımızın büyük bir parçası haline geldi. Kulak içi kablosuz kulaklık teknolojisi bunun en büyük örneği. Gündelik yaşamda sıkça kullanılan kablosuz kulaklık teknolojisi bir nevi artık aksesuar olarak kullanılıyor....

Yayınlanma:
İnci küpe tasarımlı kablosuz kulaklık ile tanışın!

Teknoloji hayatımızın büyük bir parçası haline geldi. Kulak içi kablosuz kulaklık teknolojisi bunun en büyük örneği. Gündelik yaşamda sıkça kullanılan kablosuz kulaklık teknolojisi bir nevi artık aksesuar olarak kullanılıyor. Bunlardan biri de CES 2023 etkinliğinde tanıtılan Nova H1 oldu. 

Nova H1 adı verilen kablosuz kulaklık gerçek bir küpe görünümünde. Kulaklık kullanan kullanıcıların daha şık görünüme kavuşması için geliştirilen bu kablosuz kulaklık modeli kulak memesine takılıyor. 

Peki, kulak içine takılmadan bu ses teknolojisinden nasıl faydalanılıyor? Burada Sony'nin açık stil LinkBuds'ları akıllara geliyor. Çünkü, Nova H1 adlı bu kulaklık modelinde de benzer teknoloji kullanıldı. 

Piyasadaki kulak içi kablosuz kulaklık teknolojisi kadar iyi olmasa da inci detayının arkasında yer alan mini hoparlör sayesinde telefonla iletişim kurmak ya da müzik dinlemek gibi eylemler mümkün olabiliyor. Açık bir tasarıma sahip olduğundan dolayı yakınınızda duran birisi ne dinlediğinizi duyabilir. 

Gerçek bir aksesuar gibi tasarlanan bu kulaklığın şarj haznesi de tıpkı mücevher kutusu şeklinde dizayn edilmiş. Haznenin içinde kullanılan kadife yastık görünümlü kısma yerleşerek kulaklık şarj olmaya başlıyor. Şarj kutusu hiç kullanılmadığında 3.5 saat kadar aktif kullanılabilirken şarj kutusu ile birlikte 14 saate kadar aktif kullanım gerçekleştirilebiliyor. 

İş hayatında kablosuz kulaklık kullanan kadınlar için oldukça farklı ve cazibeli olan bu ürün, değerli taşlar ve gerçek inciler kullanılarak geliştirildi. Hem altın hem de gümüş kaplama versiyonu olarak iki farklı seçeneği mevcut. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.