Instagram Yeni Özelliğiyle Geliyor! Bildirimlere Artık Sessiz Mod Özelliği Gelecek!

Tanınmış bir sosyal ağ uygulaması olan Instagram, gelen uyarılardan rahatsız olan kullanıcılar için yeni bir Sessiz Mod özelliğini tanıttı. Bu yeni özellikler bu değişikliğe dahil edilmiştir: Meta'nın sahibi olduğu bir sosyal...

Yayınlanma:
Instagram Yeni Özelliğiyle Geliyor! Bildirimlere Artık Sessiz Mod Özelliği Gelecek!

Tanınmış bir sosyal ağ uygulaması olan Instagram, gelen uyarılardan rahatsız olan kullanıcılar için yeni bir Sessiz Mod özelliğini tanıttı. Bu yeni özellikler bu değişikliğe dahil edilmiştir: Meta'nın sahibi olduğu bir sosyal ağ platformu olan Instagram, kullanıcı deneyimini geliştirmek için kendini geliştirmeye de hızlı bir şekilde devam ediyor. Yeni bir rapor, Instagram'ın bildirim seslerinden rahatsız olanlar için bir Sessiz Mod seçeneği geliştirdiğini iddia ediyor.

Instagram Bildirimleriniz Diğer Kullanıcılara Sessiz Modda Gösterilecek

Instagram, kullanıcıların bildirimleri kapatmasına olanak tanıyan yeni bir özellik olan Sessiz Modu tanıttı. Bu mod aktifken Instagram bildirimleri almazsınız ve diğer kullanıcılar bildirimlerinizin Sessiz Mod'da olduğunu net bir şekilde görebilir. Bu yeni ve ani güncelleme sayesinde artık birden fazla içeriği Instagram'ın Keşfet alanından gizlemek mümkün olacak. Başka bir deyişle, Instagram, belirli bir içerik türünü net bir şekilde gizlediğinizde Reels ve aramada görünmesini engellemeye çalışır.

Bu özelliklere, Instagram'a yapılan en son güncelleme sayesinde şu anda Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, İrlanda, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da erişilebilir. Ancak, gelecekteki bir güncelleme, bu işlevleri geniş ölçüde erişilebilir hale getirecektir.

Instagram "Beğeni" Özelliğini Değiştiriyor

Popüler fotoğraf paylaşım sitesi Instagram yeni bir beğeni reaksiyonu üzerinde çalışıyor. Sosyal medyada Instagram ile ilgili paylaşımlarıyla bilinen Alessandro Paluzzi, platformun yeni bir beğeni butonu reaksiyonu üzerinde çalıştığına dair bir video paylaştı. Sosyal medya analisti Alessandro Paluzzi’nin yaptığı paylaşımda Instagram'ın beğeni sembolünü daha fazla ön plana çıktığı görüldü. Instagram'da şu an aktif olarak kullanılan beğeni tepkisinde çift tıklamada ortada beyaz renkte bir kalp gözüküyor. Sağ alt köşedeki beğeni simgesiyle yapılan tıklamada ise şu anki güncellemeyle herhangi bir tepki ekrana yansımıyor. Yeni özelliğe göre ise kırmızı renkteki beğeni simgesi, aşağıdan yukarıya doğru ekranda hareket ediyor. Analist Alessandro Paluzzi'ye göre güncelleme henüz test aşamasında beta olarak bazı kullanıcılara sunuluyor. NTV'de yer alan habere göre: Yeni özelliği kısa süre içerisinde tüm kullanıcılarına duyurulması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.