Instagram'dan birkaç yeni özellik: 'Sessiz Mod' geliyor

Sosyal medya devi Meta, Instagram uygulaması üzerinde çeşitli yenilikler ile kullanıcıları karşısına çıkmaya devam ediyor. Son olarak platforma getirdiği yeni özellikleri duyuran Meta, birtakım iyileştirmeler yaparak güvenlik...

Yayınlanma:
Instagram'dan birkaç yeni özellik: 'Sessiz Mod' geliyor

Sosyal medya devi Meta, Instagram uygulaması üzerinde çeşitli yenilikler ile kullanıcıları karşısına çıkmaya devam ediyor. Son olarak platforma getirdiği yeni özellikleri duyuran Meta, birtakım iyileştirmeler yaparak güvenlik artırmayı da ihmal etmedi.

Popüler sosyal medya platformu Instagram için yepyeni özellikler açıklandı. Instagram, yaptığı açıklamada platformdaki zaman yönetimine yönelik ‘Sessiz Mod’ adında bir özellik getirdiğini duyurdu. Bu mod, uygulama kullanımına ara vermek isteyen kullanıcılar için oldukça yararlı olabilecek. 

'Sessiz Mod'la Instagram'ı sessize almak mümkün olacak

Sessiz Mod' özelliğiyle birlikte kullanıcılar gelen bildirimleri susturabilecek. Ayrıca, Direkt Mesajları da otomatik olarak yanıtlayacak. Durum sessiz modda olarak yapıldığında uygulamada aktif olmadığınızda arkadaşlarınıza bildirebilecek.

Instagram'ın yeni özelliklerini duyurduğu ekran görüntüleri incelediğinde, sessiz moda geçen kullanıcıların profilinde bu ibarenin yer aldığı görülüyor. Ayrıca, sessiz modun ne kadar açık kalabileceği de kişiselleştirilerek bir zamanlayıcı yardımıyla ayarlanabiliyor.

Yeni özellik, şimdilik ABD, Birleşik Krallık, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da çıkış yaptı. Yakında diğer ülkelere de gelecek.

Sessiz mod özelliği dışında Instagram, kullanıcıların gördükleri içerikler üzerinde daha fazla kontrol sahibi olması için de bir özellik getirdiğini açıkladı. Bundan böyle, keşfet kısmında görmek istemediğini birden fazla içeriği aynı anda seçerek gizleyebileceksiniz.

Son olarak sosyal medya platformu Instagram, ebeveynlerin gençlerin uygulamayı kullanımı konusunda daha bilgili olmasını da sağlamak için yeni bir özellik sundu. Artık ebeveynler, çocuklarının engellediği hesapları görebilecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.