İntihar eden kadını kurtarmak için suya atlayan askeri personel öldü-Kadın kurtuldu

Son dakika haberi: Malatya'da intihar eden bir kadını kurtarmak için suya atlayan askeri personel boğularak hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İntihar eden kadını kurtarmak için suya atlayan askeri personel öldü-Kadın kurtuldu

Son dakika haberi Malatya'dan geldi. Alınan bilgilere göre Malatya'nın Battalgazi İlçesi'nde bulunan Karakaya Barajında, intihar eden bir kadının boğulmak üzere olduğunu gören askeri personel İsmail Öztürk, onu kurtarmak için suya atladı. Suya atlayan Öztürk, kısa sürede suda kayboldu. Alınan bilgilere göre Öztürk'ün hayatını kaybettiği öğrenilirken, intihar etmek üzere suya atladığı ileri sürülen kadın ise olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı dalgıçlar tarafından kurtarıldı.

Battalgazi ilçesinde bulunan Karakaya barajı kıyısına eşi ile birlikte balık tutmak için giden Jandarma Alay Komutanlığı'nda elektrik personeli olarak çalışan İsmail Öztürk, suyun içinde bir kadının çırpındığını gördü. Sivil memur İsmail Öztürk, boğulmakta olan kadını kurtarmak için suya atladı. Ancak kısa süre sonra Öztürk, suda kısa süre içinde kayboldu. Haber verilmesi üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire Başkanlığı'na bağlı dalgıç ekibipleri olay yerine gelerek intihar girişiminde bulunan kadını kurtardı. Daha sonra arama kurtarma çalışması başlatan ekipler Öztürk'ün cansız bedenine ulaştı.

Eşinin gözleri önünde barajdan çıkarılan Öztürk'ün cansız bedeni Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Barajdan çıkarılan kimliği belirsiz kadının ise yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Son dakika haberlerinden, yerel haberlerden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Malatya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.