iOS 16.3 güncellemesi için geri sayım başladı

Genel olarak hata çözümlerine odaklanacak iOS 16.3 güncellemesine ilişkin net bir tarih verilmedi, ancak Apple'ın resmi internet sitesinde önümüzdeki hafta kullanıma sunulacağı açıklandı. Aralık 2022'den beri test aşamasında...

Yayınlanma:
iOS 16.3 güncellemesi için geri sayım başladı

Genel olarak hata çözümlerine odaklanacak iOS 16.3 güncellemesine ilişkin net bir tarih verilmedi, ancak Apple'ın resmi internet sitesinde önümüzdeki hafta kullanıma sunulacağı açıklandı. 

Aralık 2022'den beri test aşamasında olan yeni güncelleme, iPadOS 16.3, macOS 13.2, watchOS 9.3 ve tvOS 16.3 ile kullanıcılara ulaşacak. 

iOS 16.3 güncellemesi özelinde çıkan test sürümlerinde dikkat çeken tek yeni özellik FIDO sertifikasına sahip fiziksel güvenlik anahtarları için eklenen destek olmuştu. Apple ID kimlikleri artık çok daha güvenli hale gelecek. 

Ayrıca, şirketin son model iPhone'larındaki Acil SOS için de birtakım yenilikler olacak. Trafik kazası algılama özelliğinin hassasiyet şeklinin değiştirilmesi ve aracın daha pratik bir kullanıma sunulması birkaç yenilikten biri.

İkinci nesil HomePod'un duyurulmasından sonra şirket, iPhone cihazlarda çalan sesi akıllı hoparlöre aktarmayı sağlayan bir özellik olan 'Handoff' bildirim arayüzünü de yeniden tasarlayacak.

iOS 16.3 güncellemesi ile iPhone cihazları birçok iyileştirme alacak. Çünkü bu güncelleme daha çok hata çözümlerine odaklanıyor. Ancak iPhone kullanıcıları genel olarak küçük değişiklikleri de deneyimleyebilecek. 

Önümüzdeki haftanın herhangi bir gününde iPhone kullanıcıları iOS 16.3 güncellemesine kavuşacak. Son olarak, bu güncellemenin yeni Apple Watch bantlarının lansmanında duyurulduğunu söyleyelim. Haftaya Apple Watch için yeni saat arayüzü koleksiyonu sunulacak, bu da kullanıcının iOS 16.3 çalıştıran bir cihaza sahip olması gerektiği anlamına geliyor. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.