İos 16.4’ün Yeni Beta Sürümü Yayınlandı! İphone Kullanıcıları İçin İkinci Beta Sunuldu

Apple, ikinci beta sürümünü kullanıcıları için yayınladı. İos 16.4 beta sürümünü yayınlayan dev teknoloji şirketi, zaman kaybetmeden ikinci beta sürümüne geçiş yaptı.

Yayınlanma:
İos 16.4’ün Yeni Beta Sürümü Yayınlandı! İphone Kullanıcıları İçin İkinci Beta Sunuldu

Apple dev teknoloji şirketi süreçlerini hızlı şekilde ilerletmeye devam ediyor. İlk olarak İos 16.4’ün yeni beta sürümüyle karşımıza çıkan şirket, kullanıcıları için yeni sürümünü sundu. Şirket İos16’yı 12 Eylül itibariyle de desteklenmiş olan cihazlarında kullanıma sunmuştu.

Yeniden İos16.4 üzerinde çalışma sunan şirketin, ikinci bir beta sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkacak olduğunun haberi geldi.

İkinci Beta Sürümünü Kullanıcılarına Sundu!

Aralıksız şekilde çalışmalarını sürdüren Apple, sektörün neden lider üreticisi olduğunu her fırsatta net bir şekilde ortaya koymayı başarıyır. Kullanıcı memnuniyetini daima ön planda tutan şirketin uzun zamandan bu yana çalışmaları sürüyor.

Apple yeni özellikler kazandırmak için cihazlarında özelleştirmeleri yapmaya devam ediyor. Onlardan biri olarak Apple Pencil ile ilgili olurken, daha vurgulu çizimlerin yapılmasını sağlamış olacak. Tilt ve Azimuth özelliklerini kullanıma sunan teknoloji üreticisi Apple, kullanıcılarına daha memnun edecek deneyimlerle geliyor.

Apple Yeni Güncellemeleri İle Neler Geldi?

Apple yeni güncellemeleri ile neler geldi? kullanıcıların yakın markaj altına aldığı konuların başında yer aldı. Kullanıcı memnuniyetini ön planda tutan dev teknoloji şirketi ikinci sürümünü çıkarmasından sonra birçok yenilik ön plana çıkmaya başladı. Yeniliklerin neler olduğuna bakıldığında şu şekilde bir sıralama yapmak mümkün;

  • Korece otomatik klavye özelliği getirildi
  • Ukraynaca klavye ve metin tahmin etme özelliği de artık yer alacak
  • Yeni Unicode 15.0 emoji desteği olacak
  • Apple pencil çok daha kolay çizim yapabilme yeteneğine yer verecek
  • Yapılan beta sürüm yeniliği sayesinde de klavye ile ilgili düzenlemeler getirilmeye başlanacak

Birçok özel güncellemeleri ile gelecek olan Apple’ın yeni beta sürümü henüz test aşamasında. Test aşaması tamamlanmasının ardından artık sektörün en iyi şirketlerinden biri olmayı başaran Apple’ın yeniliklerini de görme şansına sahip olacaksınız. Kullanıcıların sabırla beklediği sürüm test aşaması sonlandıktan sonra kullanıcı deneyimine sunulacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.