İphone 14 Pro Özelliği Artık Android Cihazlarda Olacak! İşte İlk Görüntüler

Apple İphone 14 pro’yu da hayatımıza dahil etti. Android üreticileri Dynamic Island özelliğini test aşamasına aldı.

Yayınlanma:
İphone 14 Pro Özelliği Artık Android Cihazlarda Olacak! İşte İlk Görüntüler

Apple 14 pro özelliğini Android cihazlarda da olması için Dynamic Island özelliğini sundu. Buna göre Android üreticileri de test aşamasına almış olduğu bu özelliği de cihazlarda kullanmaya başlayacak. Akıllı telefon dünyasında farklı bir yeni dokunuşlar haliyle teknoloji pazarına da ayrı bir ilham verilmesine neden oluyor. Özellikle 14 pro, birçok işlevi etkin şekilde yapabilme kapasitesine sahip olmasından dolayı son dönemde ortaya çıkan en önemli yeniliklerden biri olmayı da başarıyor.

Oppo alt markası olarak bildiğimiz Realme’de İphone 14 pro özelliğiyle ilgili test aşamasına geçmeye başladı. benzer bir özelliklere imza atılırken, test aşamasına dair ilk görüntülerde sızdı.

Realme Mini Kapsül Özelliğini Değiştirecek

Realme de yeniliğe imza atmak için harekete geçen markalardan biri oılurken, mini kapsul özelliğini değiştirme kararı aldı. İphone 14 pro oldukça kullanışlı olmasından dolayı popüler olmasına neden olurken, birçok markada kendi cihazlarında kullanma kararı almaya başladı. Onlardan biri olarak Realme olurken, işe biraz daha resmiyet kazandırmak istendiği söylenebilir. Öyle ki Realme her ne kadar 14 pro ilhamıyla yola çıkıyor olsa da cihazlarında daha da resmi görsellik oluşması için mini kapsül detayına da yer vermiş olacak.

Birçok Android cihazlara kazandırılacak olan bu özellikle bildirim, arama ve alarm gibi pek çok şeylerde işlevsellik kazanımları açığa çıkmaya başlamış olacak.

İphone Benzeri Yeni İşlevsel Modeli!

Ortaya çıkan görüntülerde bakıldığında Realme, İphone 14 pro benzeri yeni özelleştirilmiş tasarımıyla ortaya çıkıyor. Şimdilerde bir başka merak edilen konulardan biri de bu özelliğin bazı modellerde mi yoksa hepsinde mi olacağına dair bir araştırma içerisine giriliyor. İphone 14 pro işlevsel yeniliğin, Realme tüm cihazlarında olup olmayacağına dair henüz bir kesinlik durumu yok. Fakat ortaya çıkan bilgilerde, Realme tarafından 14 pro baz alınarak hazırlanacak olan bazı modellerinde mini kapsül özelliğine yer verme durumu olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.