iPhone 14 Pro tasarımına benzer LeEco S21 Pro tanıtıldı

Video akışı, bulut hizmetleri, yazılım geliştirme ve akıllı cihazlar ile ilgilenen Çinli şirket LeEco, yeni giriş seviyesi LeEco S21 Pro adını verdiği yeni iPhone 'çakmasını' duyurdu. Tanıtılan cihaz tıpkı iPhone 14 Pro...

Yayınlanma:
iPhone 14 Pro tasarımına benzer LeEco S21 Pro tanıtıldı

Video akışı, bulut hizmetleri, yazılım geliştirme ve akıllı cihazlar ile ilgilenen Çinli şirket LeEco, yeni giriş seviyesi LeEco S21 Pro adını verdiği yeni iPhone 'çakmasını' duyurdu. Tanıtılan cihaz tıpkı iPhone 14 Pro tasarımına benziyor. 

iPhone'un üst düzey cep telefonlarında bulunan Dynamic Island özelliğine benzer bir tasarımla donatılan LeEco S21 Pro, iPhone'a bütçesi yetmeyecek kişilere bir seçenek olarak gelmiş görünüyor. Ayrıca, arka kamera modülü sensörleri de tıpkı iPhone 14 Pro'nun kurulumuna benziyor. Aynı konumlandırma ile kare şeklinde bir kurulum mevcut. 

Teknik açıdan LeEco S21 Pro, elbette iPhone 14 Pro'dan oldukça farklı. HD+ çözünürlüğe ve 60 Hz yenileme hızına sahip 6,5 inçlik bir LCD ekrana sahip. Dahili olarak 5G bağlantı desteğine sahip giriş seviyesi Unisoc T7150 işlemci kullanıyor. Hafıza tarafında ise cihazın 8 GB'a kadar RAM ve 256 GB'a kadar dahili depolama alanı seçenekleri mevcut.

LeEco S21 ProLeEco S21 Pro, 13 MP ana kamera ve 5 MP ön kameraya sahip. Yaklaşık 200 gr ağırlığında ve 9,5 mm inceliğinde olan cihaz, 10 Watt'a kadar hızlı şarj desteği sunan 5.000 mAh gücünde bir bataryaya sahip.

Yazılım özelliklerine bakıldığında ise cihazda hangi Android sürümünün yüklü olduğu bilgisi verilmiyor. Google Mobil Servisleri, Çin'de bulunmadığından model muhtemelen Huawei Mobil Servislerini kullanır.

Çin'de ön sipariş veren şirket, 899 yuan'dan (yaklaşık 2.520 TL) başlayan fiyatla piyasaya sürecek. Akıllı telefon pazarında oldukça az bilinen üretici, iPhone 14 Pro çakmasını muhtemelen Çin'den başka bir pazarda piyasaya sürmez. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.