İphone 14 Pro’nun En Sevilen Özelliği Android Cihazlarda Olacak

İphone 14 Pro, en çok satılan cep telefonlarından biri olmayı başardı. Cihazın bu denli tutulmasının en temel sebebi İphone 14 pro’da yer alan özellik.

Yayınlanma:
İphone 14 Pro’nun En Sevilen Özelliği Android Cihazlarda Olacak

İphone 14 pro’da bulunan özelliğin kullanıcılar tarafından çok fazla sevilmesinden sonra Android cihazlarda da olma kararı alındı. Dynamic Island özelliği, İphone 14 pro’yu farklılaştıran en önemli yanlarından biri oldu. Haliyle çok fazla sevilmesinden sonra Android telefonlarda da bu özelliğin olması gerektiği düşünüldü. Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre İphone 14 pro’nun en sevilen özelliği olan Dynamic Island, android cihazlarla buluşmuş olacak.

2-001.webp

Android Cihazlar İphone 14 Pro’ya Benzetilecek!

Türkiye’de en çok talep gören teknoloji ürünü olarak İphone 14 pro oldu. İphone 14 pro bu denli yüksek satışlar yapması ve kullanıcılar tarafından da sevilmesinden sonra hangi özellikleri taşıyor olduğu da sorgulanmaya başladı. İphone 14 pro’da hangi özellikler var diye inceleme yapıldığında Dynamic Island, telefonu özel kılan yanlarından biri oldu. Öyle ki İphone 14 Pro da yer alan bu özellik, kullanıcı tarafından çok fazla sevilmesine neden oldu.

İphone 14 Pro bu denli fazla tutularak yüksek bir satış rekoruna imza atmasının bir başka nedenlerinden biri de klasik İphone modellerine benzemeyen bir yapısı denebilir. Cihazın tasarımında çentik görünüm kalkarak daha ince yapılarda bir tasarım ortaya konulmuş. Haliyle bu durum kullanıcılar için sürekli aynı tarz görünümü ortadan kaldırarak daha yenilikçi bir cihaz kullanımından yararlanmasına neden oluyor. ,

2-002.jpg

Androidlere de Yeni Özellik Kazandırılıyor!

Android cihazlarla ilgili de yeni kararlar verilmiş durumda. Android cihazlara da farklı bir bakış açısı getirilmesi için yeni özelleştirmeler yapılmaya devam ediliyor. Elde edilen yeni bilgilere göre android cihazlara İphone 14 pro’da en çok sevilen özellik olan Dynamic Island getirilecek. Böylelikle android cihazların yenilenen özelliğine göz atıldığı zaman İphone 14 proya benzer özellikler taşımaya başlayacak. Android kullanıcıları tarafından, bu özelliğin yeni cihazlarda da kazandırılacak olması fazlasıyla memnun olacağı düşünülüyor. Yakın zamanda bu özellik kazandırılmış olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.