İphone 15 Pil Ömrü İle Şaşırtacak! Kullanıcılara Nasıl Performans Sunacak?

İphone 15 Pil Ömrü İle Şaşırtacak! Kullanıcılara Nasıl Performans Sunacak?

Yayınlanma:
İphone 15 Pil Ömrü İle Şaşırtacak! Kullanıcılara Nasıl Performans Sunacak?

İphone 15 serisi pil ömrüyle şaşırtmaya devam ediyor. OLED ekran tasarımı İphone 15 cihazlarının çok daha kullanışlı olmasını sağlayacak. İphone 15 kullanıcılarına daha iyi bir performans sunması açısından OLED ekran teknolojisine başvurulacak.

Henüz piyasada yerini alan İphone 15 serisiyle ilgili sektör kaynaklarından da bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen bilgilerden biri de 12,28 nm üretim teknolojisine sahip olan OLED ekran tasarımıyla karşımıza çıkacak olması. Böylelikle kullanıcılara daha iyi bir deneyim imkanı sağlayacak olan İphone 15 serisiyle, pil konusunda şikayetler oluşmayacak. Tam aksine kullanıcının istediği işlevsel kullanımdan yararlanmaya başlanacak. Kullanıcılara yeni bir çözüm getirme kararında olan şirket, pil ömrünü çok daha verimli tutmak için OLED ekranlar devreye girecek.

apple-yeni-ab-yasasina-uyacak-iphone-15-usb-c-sarj-girisine-sahip-olacak-eths.jpg

Apple İphone Çok Daha Güçlü Pil Ömre Sahip!

Akılı telefon kullanıcıları için şüphesiz en önemli konuların başında pil ömrü geliyor. Şirket tarafından geliştirilen yeni seride ön planda tutulacak detaylardan biri verimli bir pil gücüne sahip olması olacak. Pil ömrünün etkin şekilde sağlanmasından dolayı verimli bir ekran sürücüsüne sahip olunacak.

Apple üretim teknolojisine bakıldığında 18,28 nm özelleştirilmiş yüksek OLED ekran tasarımı ön plana çıkıyor. Şirket tarafından OLED ekran teknolojisine yer vermesinin nedeni, kullanıcılara çok daha verimli bir ekran teknolojisini sunacak olması. İphone 15 serisinin ekran tasarımı ve sürücü dışında başka yenilikleri barındırıp barındırmayacağı da bir başka sorgulanan konulardan biri haline geliyor. Apple İphone 15 serisinde sürücü dışında farklı bir yenilik var mı diye bakııldığında olmadığını fark edebilmemiz mümkün.

0x0-iphone-15-cikis-tarihi-ve-ozellikleri-iphone-15-ne-zaman-cikacak-ozellikleri-neler-tasarimi-degisecek-mi-1668596382495.jpeg

Kaynaklardan şirketin yeni çıkarmaya hazırlandığı seriye dair bilgiler sızdırılmaya devam ediliyor. Sürücü ve OLED ekran haricinde daha başka bilgiler gelmedi. Kaynaklar İphone 15 modeliyle ilgili daha pek çok bilgi toplama uğraşı içerisinde. Lakin elde edilen bilgiler ışığında bakıldığı zaman uzun ömürlü bir pil ile desteklenmiş olması kullanıcıları memnun edecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.