iPhone 15 tasarımı ortaya çıktı

Apple'ın Eylül 2023'te tanıtacağı iPhone 15 cep telefonu tasarımı ortaya çıktı. iPhone cep telefonlarıyla dünya çapında popüler olan akıllı telefon üreticisi Apple, son olarak iPhone 14 serisiyle karşımıza çıkmıştı....

Yayınlanma:
iPhone 15 tasarımı ortaya çıktı

Apple'ın Eylül 2023'te tanıtacağı iPhone 15 cep telefonu tasarımı ortaya çıktı. 

iPhone cep telefonlarıyla dünya çapında popüler olan akıllı telefon üreticisi Apple, son olarak iPhone 14 serisiyle karşımıza çıkmıştı. Her sene yeni bir iPhone serisini piyasaya süren şirket, bugünlerde iPhone 15 cep telefon serisi üzerinde çalışıyor. 

Şirketin yeni seri iPhone cep telefonları hakkında da ortaya birçok sızıntı çıkıyor. Son olarak Çin medyasında paylaşılan görseller iPhone 15 serisinin ana modelinin tasarımını gözler önüne serdi. Görünüşe göre 2023 yılında Dynamic Islands özelliği sadece Pro modelde olmayacak.

Söylentiler, Dynamic Islands özelliğinin iPhone 15 cep telefonlarının ana modelinde de olacağını gösteriyor. Ayrıca iddialara göre, şirket 2023 yılında piyasaya süreceği telefonlarda büyük bir tasarım değişikliğine gitmeyecek. 

Şimdilik yalnızca ana model iPhone 15 cihazlarda Dynamic Islands özelliği farkı görülüyor. Cihazlar bir önceki serideki gibi alüminyum alaşımdan yapılacak. Ayrıca, arka kamera kurulumu da çapraz şekilde konumlandırılacak. 

iPhone 15 cep telefonlarının ana modelinde ekran yenileme hızı 60 Hz özelliğiyle aynı kalacak. 120 Hz'lik ekran yenileme hızı ise Pro modele özel olacak. Yeni serinin ana modelinde iPhone 14 Pro modeldeki Apple A16 yonga seti kullanılacak. iPhone 15 Pro modelinde ise şirket Apple A17 yonga setine geçiş yapacak. 

 Şirket, iPhone 15 model cep telefonları için test üretim aşamasına yakın zamanda başlayacak. Merakla beklenen 15 serisi Eylül ayında tanıtılacak ve satışa sunulacak. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.