İphone 15 Yeni Ekran Teknolojisi Geliyor!

İphone 15 yeni ekran teknolojisiyle geliyor. Ekran teknolojisiyle İphone 15 çok daha verimli şekilde kullanılmaya başlanacak.

Yayınlanma:
İphone 15 Yeni Ekran Teknolojisi Geliyor!

İphone 15 yeni ekran teknolojisiyle kullanıcıları mest edecek. Öyle ki yüksek verimlilikle kullanılacak İphone 15, kullanışlı ve işlevsel yanıyla ön plana çıkacak. Yeni İphone 15’in tanıtım tarihi Eylül ayına işaret edilirken, henüz daha piyasaya çıkmadan model üzerinde detaylandırmalar yapılmaya devam ediliyor.

İphone piyasaya sunacağı modellerde teknik özellikleri konuşulurkeni, bu sefer konuşulan konu başka oldu. Öyle ki Eylül’de tanıtımı yapılacak olan İphone 15’in ekranın oldukça verimli olacağı düşünülüyor. İphone 15, OLED ekranın 28 nm üretim süzgecinden geçmesinden sonra çok daha verimli bir ekran teknolojisiyle karşı karşıya kalmak mümkün olacak.

İphone 15 Yeni Ekran Teknolojisi Verimlilik Sağlayacak

İphone 15, ekran teknolojisine yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor. Yeni nesil özelleri ile geliştirilen İphone 15’te OLED ekran teknolojisi olacak. Yeni tasarımıyla birlikte şirketin çentik tasarımına da veda edeceği görülüyor. İphone bundan sonraki geliştirecek olduğu modellerine bakıldığında USB Type C benimseyerek geliştirmeye başlayacak.

İphone 14 ile ilgili tepkiler, şirketin de yeni İphone 15 ile ilgili olarak daha farklı şekilde çalşmalar yapmasına itti. Şirket tarafından yapılacak çalışmalara bakıldığı zaman ekran üzerine odaklanılmış bir yenilik teknolojisi de kullanıcıları bekliyor olacak. Haliyle şirketin ekran odaklı yürütecek çalışmaları sayesinde çok daha verimli bir kullanım açığa çıkmaya başlamış olacak.

İphone 15 Serisinde Neler Olacak?

Pek çok kişinin cevap aldığı sorulardan biri İphone 15 serisinde neler olacak? olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü şirketin bu sefer ki üretimlerinde benzerlik dışına çıkarak daha farklı bir üretimle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanmış olduğu biliniyor. Bu sebeple İphone 15’i 14 gibi düşünmek tamamen yanlış olacak. İphone 15 serisinde neler olacağına dair geldiğimizde hap ve delik tasarımlı olan OLED ekran teknolojisinin olacağı öngörülüyor. Buna göre İphone 15 en yeni nesil modele bakıldığı zaman bu sefer tasarımında OED ekran detayı yer alacak. Haliyle bu durumda beraberinde verimliliği getirecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.