iPhone cihazlarda Netflix arayüzü yenilendi!

Netflix, iPhone kullanıcıları için yayınladığı güncellemeyle birlikte uygulamaya yeni bir arayüz kazandırdı. Köklü tasarım değişikleri içeren yeni arayüz güncellemesi, uygulamanın akıcılığını da artırarak yeni bir...

Yayınlanma:
iPhone cihazlarda Netflix arayüzü yenilendi!

Netflix, iPhone kullanıcıları için yayınladığı güncellemeyle birlikte uygulamaya yeni bir arayüz kazandırdı. Köklü tasarım değişikleri içeren yeni arayüz güncellemesi, uygulamanın akıcılığını da artırarak yeni bir hareket kattı.

iPhone kullanıcılarını Netfix uygulamasını açtığında platformun öne çıkan yapımlarıyla büyük bir kart şeklinde karşılaşacak. Bu karta Paralaks Efekti eklenmiş. Bu özellikle, kullanıcı telefonunu hareket ettirdikçe ekrandaki görünen dizi veya film hareket edecek.

Paralaks efekti, daha önce birçok popüler duvar kağıdı uygulamasında görülmüştü ve birçok kullanıcı tarafından beğeni toplamıştı. Kullanıcının bu efektle ekranda gösterilen içeriğin içine çekilmesi amaçlanıyor.

iPhone kullanıcılarına özelleştirilen güncellemede, işlevsellik alanında da kullanıcı deneyimini iyileştirecek birtakım yenilikler oldu. Bundan böyle, içerikleri istediğiniz türlere göre çok daha kolay bir şekilde filtreleyebilecek, kullanıcılar arasında hızlıca geçiş yapabilecek ve arama sekmesini uygulamanın bütün menülerinde kullanabileceksiniz.

https://twitter.com/jmtrivedi/status/1615095149687894016

Tüm bunların yanında, beğendiğiniz içeriğin üstüne tıkladığınızda, içeriğin bulunduğu kart belirli bir alana genişleyecek ve hızlıca içeriğin detaylarını görebileceksiniz.

“Yakında Gelecekler” sekmesi de bu yeni arayüz güncellemesiyle beraber değişti. Bu sekmenin adı, “Neler Yeni” olarak değiştirildi. Ayrıca bu sekmede yalnızca gelecek içeriklerin yanı sıra kullanıcılar için özelleştirilmiş öneriler de bulunacak. 

iOS kullanıcıları için geliştirilen yeni güncelleme, Apple için oldukça önemli olan titreşimli geribildirim konusunda da önemli yenilikleri içeriyor. Yeni Netflix'te kullanıcıların eriştiği birçok şeyde titreşimli geribildirim bulunuyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.