İsimsizler 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gözcü'nün vurduğu Dayı ölüyor mu? (İsimsizler 9. bölüm tek parça)

İsimsizler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İsimsizler'de Dayı ölecek mi? İsimsizler'in son bölümünde neler yaşandı. İsimsizler son bölümü nasıl izlerim? İşte İsimsizler dizisinin yeni bölümü ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
İsimsizler 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gözcü'nün vurduğu Dayı ölüyor mu? (İsimsizler 9. bölüm tek parça)

İsimsizler dizisinin son bölümü ekranlara geldi. Ekranlara gelen son bölümünde on binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen İsimsizler'de bu bölümde şok üstüne şok yaşandı.

Türkmenlere giden MİT TIR'larının durdurulmasının ardından Türkmenlere gidecek yardım gecikti. Yardımın gecikmesinin kötü sonuçları olurken, Fatih, TIR'lara baskını yapan Başsavcının odasına dalar ve onu Başkan'la konuşturarak MİT TIR'larını kurtarır. Ancak resmi prosedürlerin 2 gün sürecek olması, Türkmenleri zor durum sokacaktır. Bu nedenle Fatih, bir silah tüccarı ile anlaşır ve silahları satın alarak TIR'larla Türkmenlere götürmeye çalışır.

Elif Ölüyor

Otto ise silah tüccarından Fatih'n Türkmenlere yardım götüreceği bilgisini alır ve durumu Gözcü'ye bildirir. Gözcü ise Berfin'in kardeşi ile babasının öldürülmesini Kaymakam Fatih'ten bilir ve intikam ateşi ile yanar. Kaymakam'a pusu kuran Berfin'in bu oyununu Elif bozar. Silah tüccarı ile konuşurken Elif'in Otto'nun odasına yerleştirdiği telefondan aldığı ses kaydı, Kaymakam'a kurulan pusuyu gün yüzüne çıkarır. Ancak Otto Elif'in bunu yaptığını anlar ve hastaya gideceğiz bahanesiyle onu ormanlık bir alana götürür. Otto'nun kendisine saldırması ile Elif arabadan can havli ile çıkar ve koşmaya başlar. Otto ise onu kovalamaya başlar. Daha sonra ise Otto Elif'i yakalar ve onu öldürür.

Dayı Vuruldu

Türkmenlere yardım için gelen Kaymakam Fatih ile ekibi, burada hem muhaliflerle hem de Gözcü ile çatışır. Çatışma sırasında yaralanan bir Türkmen'i kurtaran Dayı, onu güvenli bir yere götürdükten sonra Gözcü, pusuya yatar ve Dayı'nın dışarı çıkmasını bekler. Dayı dışarı çıkar çıkmaz ona ateş eder ve onu vurur.

İsimsizler yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

İsimsizler son bölümü izlemek için aşağıda bulunan adresi kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

https://www.kanald.com.tr/isimsizler/bolumler

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.