İsimsizler 11. bölüm yayınlandı (İsimsizler 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

İsimsizler dizisinin yeni bölümü yayınlandı. İşte yayınlanan son bölümde yaşanan olaylar ve dizide yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
İsimsizler 11. bölüm yayınlandı (İsimsizler 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Ekranların en sevilen dizilerinden olan İsimsizler, son bölümü ile bu akşam Kanal D'de yayınlandı. İsimsizlerin son bölümünün ekranlara gelmesi ile on binlerce kişi, diziyi ekran başında büyük bir heyecan ve ilgi ile izledi. İsimsizlerin son bölümünü ekran başında izleyemeyenler, dizinin yeni bölümününde yaşanan olayları araştırmaya başlarken son bölümü nereden izleyebileceklerini de araştırıyor. İşte İsimsizler dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar.

İsimsizler dizisinin yayınlanan yeni bölümünde Fatih, Virankaya'yı bölücü terör örgütünden temizlemeye kararlıdır ve sonuna kadar bu mücadeleyi devam ettireceğini belirtir. Ancak örgüt Fatih'i bu yoldan geri döndürmek için masum insanları, Fatih'in yakınlarını hedef almaya devam eder.

Terör örgütü, Yüzbaşı Olcay'ın tüm çabalarına rağmen Kaymakam Fatih'in kuzeni Yıldız zorla kaçırılır ve akıbeti belli değildir. Dizinin sonlarına doğru bir telefon alan Fatih, kötü bir haber almıştır. Peki Fatih'in aldığı kötü haber ne? Yoksa Kaymakam Fatih'in kuzeni Yıldız ölecek mi? Örgüt, Yıldız'ı öldürme görevini ise Yıldız'ın babası Afran'a verir. Gözcü ile Afran, Yıldız'ın tutulduğu odaya gider.

Öte yandan köyler arasında çatışma çıkar ve ordu gibi toplanan ağalar çatışmaya girerler.

Diğer yandan İsimsizlerin sonuna gelinirken Fatih, sınıra gelmiştir ancak, Başsavcı ve Sinan ile askeri personeller orda bulunur. Yurt dışı yasağı bulunan Fatih, sınırdan çıkmak üzere iken Sinan onu durdurmak için silahını çeker ve nişan alır.

İsimsizler dizisinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

https://www.kanald.com.tr/isimsizler/bolumler

İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.