İsimsizler 2. Bölüm Fragmanı İzle-İsimsizler Yeni Bölümde Neler Oluyor? Virankaya Düşüyor mu?

İsimsizler dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Kanal D'nin yeni dizisi İsimsizlerin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı ve 2. bölüm özeti.

Yayınlanma:
İsimsizler 2. Bölüm Fragmanı İzle-İsimsizler Yeni Bölümde Neler Oluyor? Virankaya Düşüyor mu?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İsimsizler, geçtiğimiz hafta ekranlara gelen ilk bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitlemişti. İlk bölümü nefeslerini tutarak izleyen binlerce izleyici, ikinci bölümü büyük bir merakla beklemeye başladı. İlk bölümün sonunda terör örgütünün Virankaya'ya düzenlediği saldırı sahnesi yer almış ve saldırıda Virankaya'nın düştüğü izlenimi verilmişti. Bu gelişmeler sonrasında merakla beklenen İsimsizler dizisinin 2. bölüm ilk fragmanı yayımlandı. Peki İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Virankaya düşüyor mu? Teröristler Virankaya'yı ele geçiriyor mu? Yoksa Kaymakam ve yaverleri, savundukları ilçeyi kurtarmayı başarıyor mu? İşte İsimsizler dizisinin yeni bölümü ile ilgili son bilgiler.

Kanal D'nin resmi sitesi üzerinden alınan bilgilere göre Virankaya'ya yapılan saldırı püskürtülmüştür. İsimsizler dizisinin yeni bölümünde, Fatih ve ekibi ilçeden çatışmanın izlerini silmeye çalışırlarken bir yandan da olayın perde arkasını araştırmaya başlarlar. Kaymakam suikastında kullanılan bombayı araştıran Olcay, ucu uluslararası güçlere uzanan ilginç bağlantılara ulaşır.

Öte yandan Otto ve Sawer ise devletin içine sızan ajanların da başrolde yer alacağı, halkı devlete karşı kışkırtacak korkunç bir plan hazırlığı içine girerler. Bu olayların yaşandığı esnada Kürşat’a sınır ötesinden gelen bir mesaj, Kürşat ve Murat’ı, sonu büyük tehlikelerle dolu olan bir yolculuğa çıkarır.

İşte İsimsizler Dizisinin Yeni Bölüm Fragmanı

Magazin haberlerinden ve daha fazlasında anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.