İsimsizler 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Fatih Murat'ı Kurtaracak mı?)

Ekranların yeni dizisi İsimsizler'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Terör örgütü tarafından kaçırılan Murat ölecek mi? İşte İsimsizler dizisinin yayınlanan 3. bölüm fragmanı ve 3. bölümün özeti.

Yayınlanma:
İsimsizler 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Fatih Murat'ı Kurtaracak mı?)

Yayınlandığı ilk iki bölümü, binlerce kişi tarafından büyük bir heyecan ve beğeni ile izlenen İsimsizler dizisi, 10 Nisan akşamı ekranlara yeni bölümü ile gelecek. Binlerce kişinin büyük bir beğeni ile takip ettiği İsimsizler dizisinin, yarın ekranlara gelecek olan yeni bölümünün fragmanı yayınlandı.

İsimsizler'de önceki bölümde terör örgütünün eline geçen Murat'a işkenceler yapılıyor. Öte yandan ekip, Murat'ın terör örgütünün eline geçmesi üzerine alt üst oluyor ve tüm gücünü Murat'ı kurtarmak için seferber ediyor. Yayınlanan fragmanda Kaymakam Fatih ve ekibi, Murat'ın es,ir edildiği ve işkence gördüğü yere baskın yaparlar. Peki baskın sonucu Murat kurtarılabilecek mi? Terör örgütü Murat'ı öldürecek mi? İşte İsimsizler dizisinin ekranlara gelecek 3. bölümünün fragmanı.

Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

İlk bölümü ile binlerce izleyiciye duygu dolu anlar yaşatan İsimsizler dizisi, geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 2. bölümü ile de on binlerce kişiyi ekran başına kilitlemişti. Terör örgütünün Virankaya'yı ele geçirme planını öğrenen Fatih ve ekibi, örgüt ile büyük bir çatışmaya girmiş ve Virankaya'yı kurtarmıştı.

Öte yandan terör örgütü, Virankaya'da gerçekleşecek olan Newroz kutlamaları için bir bombalı eylem planlamaktadır. Canlı bomba ile gerçekleşecek eylemi, bir polise yaptırma planı yapan örgüt, bu yolla halkı devlete karşı isyana teşvik etmeyi planlamaktadır. Bu durumdan son anda haberi olan Kaymakam Fatih ise Newroz alanını boşaltmaya çalışır.

Bunun yanı sıra Kürşat ile Murat'ta sonu tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkmışlardır.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.