İsimsizler 3. Bölüm Özeti (Murat Ölecek mi?) İsimsizler 4. Bölüm Fragmanı

İsimsizler dizisi, önceki akşam yayınlanan son bölümü ile ekranlara geldi. Peki İsimsizler dizisinin son bölümünde neler yaşandı? İsimsizler'in son bölümünde düzenlenen operasyonla Murat kurtarıldı mı? İsimsizler son bölümü nasıl izlerin? İşte İsimsizler dizisinin son bölümü ve yeni bölümü ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
İsimsizler 3. Bölüm Özeti (Murat Ölecek mi?) İsimsizler 4. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İsimsizler, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile binlerce kişiyi ekran başına kilitledi.

İlk iki bölümü ile binlerce izleyici duygulandıran ve adeta göğsümüzü geren İsimsizler dizisi, yeni bölümü ile Kanal D ekranlarındaydı. Diziyi ekran başında izleyen takipçiler, dizinin yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Diziyi ekran başında kaçıran takipçiler ise İsimsizler dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olayları araştırıyor. Peki İsimsizler dizisinin son bölümünde neler yaşandı? İsimsizler dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İsimsizler dizisinin son bölüm detayı.

İsimsizlerin son bölümünde Murat, terör örgütünün eline düşmüştür. Bunun üzerine Kaymakam Fatih ve ekibi, Murat'ı hainlerin elinden kurtarmak için bir plan yapar ve acilen harekete geçer. Örgütün hain planlarını bir an önce alt üst etmek isteyen Dayı ise, operasyona gelen tüm ekibi bu konuda cesaretlendirir.

Öte yandan örgütün eline düşen Murat ise zor anlar geçirmektedir. Örgüt Murat'a çeşitli işkenceler yaparken, Murat'ı ayakta tutan vatan sevgisidir. Murat'ı bu durumdan kurtarmak için düzenlecek olan operasyon için canla başla göreve hazır olduklarını belirten Olcay ise bu görevden eli boş dönmemeyi kafasına koymuştur.

Ekibin ise tek hedef, düzenleyecekleri bu operasyonda Murat'ı sağ salim ele geçirmek. İsimsiz kahramanlar ya bu uğurda şehadete beraber yürüyecek, ya da Murat'ı alarak evlerine döneceklerdir.

İsimsizlerin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" https://www.kanald.com.tr/isimsizler/bolumler/isimsizler-son-bolum "

İsimsizler Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

İsimsizler dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.