İsimsizler 4. Bölüm Yayınlandı (İsimsizler 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Kaymakam Fatih Öldü mü?)

Ekranların yeni dizisi İsimsizler, ekranlara gelen son bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. Peki İsimsizler'in son bölümünde hangi olaylar yaşandı? Kaymakam Fatih düzenlenen suikastte öldü mü? İşte İsimsizlerin son bölümünde yaşanan olaylar ve İsimsizlerin yeni bölümü ile ilgili son bilgiler.

Yayınlanma:
İsimsizler 4. Bölüm Yayınlandı (İsimsizler 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Kaymakam Fatih Öldü mü?)

Kanal D ekranlarının sevilen yeni dizisi İsimsizler, bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Binlerce kişi tarafından yayınlandığı ilk bölümden bu yana büyük bir heyecan ve ilgi ile izlenen İsimsizler dizisi, bu akşam yayınlanan 4. bölümü ile yine binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Peki İsimsizler dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Kaymakam Fatih'e suikast düzenlendi. Düzenlenen suikastte Fatih Öldü mü? İşte İsimsizler dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar.

Komiser Sinan'ın hain olduğuna dair şüpheleri artan Kaymakam Fatih ve ekibi, somut deliller toplamak üzere harekete geçti. Yeni Cumhuriyet Savcısı ve Kaymakam Fatih neden karşı karşıya geldi? Canlı bombanın ifadesini alma bahanesiyle gelmesini isteyen Cumhuriyet Savcısı ile Kaymakam Fatih tartıştı. Peki Fatih, şüphelerinde haklı çıkacak mı?

İsimsizler'in ekranlara gelen son bölümünde, terörle mücadele polisi Ahmet, canlı bomba eylemine teşebbüs eden Mahmut'un evinde bir takım izlere rastlar. Ahmet ele geçirdiği bu delillerde, Sinan'ın hain olduğunu kanıtlamak için somut delillere ihtiyacı vardır. Hainlerin ise yeni bir planı vardır. O büyük gece geldiğinde belirledikleri noktada harekete geçmeyi planlarlar. Peki isimsiz kahramanlar hainlerin bu saldırılarına engel olabilecek mi? Fatih'e doğrultulan silah ateş alacak mı? Yeni Cumhuriyet Savcısı hikayeye nasıl yön verecek? Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde neler olacak?

İsimsizler'in ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan adresi kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" https://www.kanald.com.tr/isimsizler/bolumler "

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.