İsimsizler 7. bölüm fragmanı yayınlandı (Fatih amcası ile karşı karşıya geliyor)

İsimsizler son bölümünün ardından büyük bir merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir merak ve heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanında heyecan verici anlar yaşandı. İşte İsimsizler yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
İsimsizler 7. bölüm fragmanı yayınlandı (Fatih amcası ile karşı karşıya geliyor)

Kanal D ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ve gururla izlenen dizisi İsimsizler, geçtiğimiz Pazartesi günü yeni bölümü ile ekranlara geldi. Peki İsimsizler son bölümünde neler yaşandı? İsimsizler dizisinin ekranlara gelen 6. bölümünde Kaymakam Fatih'in annesi öldü mü? Teröristlerin ele geçirdiği köyde meydana gelen çatışmalar sonucu neler yaşandı? Kaymakam Fatih ve ekibi, kendilerine Cumhuriyet Başsavcısı, Otto ve komiser Sinan tarafından kurulan kumpastan kurtuldu mu? İşte Kanal D ekranlarının sevilen yeni dizisi İsimsizler'in 6. bölümünde yaşanan olaylar ve dizinin yeni bölüm fragmanı.

İsimsizlerin önceki bölümünde Kaymakam Fatih'in annesinin içinde bulunduğu otobüsün yolunu kesen teröristler, onu esir alırlar. Kaymakam'ı arayarak onu öldürdüklerini söyleyen teröristlerin, aslında onu öldürmediği ortaya çıkar. Fatih annesinin cenazesini şehit gibi uğurlamak ister. Sawer tehdidi ise artık son demlerindedir. Terör örgütü, Kaymakam Fatih'in annesini öldürmeyerek elinde bir koz olarak bekletiyor.

Dayı ve ekibin geri kalan üyeleri ise sürekli bir saldırının eşiğindedir. Haince yerleştirilen bombalar, pusular ve çapraz ateşler onları durdurmaya yetmeyecektir. Bu vatan için son nefeslerine kadar çarpışmaya devam edeceklerdir.

İsimsizler dizisinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" https://www.kanald.com.tr/isimsizler/bolumler "

Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı?

erör örgütü, son girişimlerinin başarısız olması nedeniyle daha da kızmaya başlamıştır. Ama Kaymakam Fatih ve ekibi, bu saldırganlara Virankaya’yı bırakmayacaktır. Terör örgütünün sonraki planı daha fazla ölüm yönünde ilerlemektedir. Doktor Elif’in sevdiği bir ismi öldürmeyi göze alan terör örgütünün sıradaki hedefi Virankaya kaymakamının annesi olur.

Doktor Elif’i kaçıran terör örgütü, ele başlarını tedavi ettirmek için onu esir alırlar. Elif’i esir aldıkları evde bir düzeneğe bağlayan teröristler, Kaymakamın onu kurtarmasını beklemektedir. Ancak son anda tuzak fark edilir ve bomba etkisiz hale getirilerek Elif’i kurtarır.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.