İsimsizler 9. bölüm tanıtımında büyük şok! İsimsizler'de Dayı ölüyor mu?

İsimsizler yeni bölümünde büyük şok yaşanıyor. İstihbaratı alan Yavuz ve Dayı çatışmanın ortasında kalır ve Dayı vurulur. Peki Dayı ölecek mi? İsimsizler yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar.

Yayınlanma:
İsimsizler 9. bölüm tanıtımında büyük şok! İsimsizler'de Dayı ölüyor mu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü ile on binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen İsimsizler dizisi, bu akşam yeni bölümü ile yine ekranlara gelecek. Binlerce kişi, dizinin yayınlanmasının öncesinde yeni bölüm detaylarını araştırırken fragman geçtiğimiz gün yayınlanmıştı. Peki İsimsizler yeni bölümde neler yaşanacak? İsimsizler yeni bölüm fragmanını nasıl izlerim? İsimsizler saat kaçta yayınlanacak? İşte İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacak olaylar.

İsimsizler dizisinin bu akşam ekranlara gelecek bölümünde bir istihbarat gelir ve Murat ile Dayı bu istihbaratı değerlendirmek için harekete geçer. İstihbaratı değerlendiren Yavuz ile Dayı, kendilerini bir anda bir çatışmanın ortasında bulurlar. Yaşanan çatışmada Dayı vurulur ve yere yığılır.

Öte yandan İsimsizler dizisinin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde, terör örgütünün içine sızan istihbaratçının açığa çıkmasından endişelenen teşkilat görevini bırakmasını ister. Fakat, örgüt içindeki istihbaratçı bu isteği kabul etmez ve hayatı pahasına göreve devam etmek istediğini söyler.

Terör örgütü içindeki istihbaratçı Kaymakam Fatih'in hain bildiği amcası Afran, burada görevine devam ederken Dayı'nın sağlık durumunun nasıl olacağı büyük bir merak konusu. Peki Dayı ölecek mi? Örgüt içindeki çözülmeler devam edecek mi? Cevaplar ve tüm detaylar, bu akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak İsimsizlerin yeni bölümünde.

İsimsizler 9. Bölüm Fragmanı

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.