İskenderun'da Bir Araç Üniversiteli Kız Öğrencilere Çarptı: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı (Son Dakika)

İskenderun'da yaşanan olayda, hafif ticari araç, karşıya geçmek isteyen 2 üniversite öğrencisine çarptı. Çarpma sonucu 1 kız öğrenci hayatını kaybederken, diğeri de olayda ağır yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İskenderun'da Bir Araç Üniversiteli Kız Öğrencilere Çarptı: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı (Son Dakika)

Hatay'da feci bir kaza yaşandı.

Hatay'a bağlı İskenderun İlçesinde yaşanan olayda, yolun karşısına geçmek isteyen üniversite öğrencilerine hafif ticari bir araç çarptı. Aracın çarpması sonucu üniversite öğrencilerinden Eda Tütüncü hayatını kaybetti. Aracın çarptığı bir diğer üniversite öğrencisi Rabia Turhan ise kazada ağır yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde Hatay'ın İskenderun İlçesinde bulunan E-91 karayolunda meydana gelen kazada, İskenderun Teknik Üniversitesi Meles Yüksek Okulu öğrencisi 19 yaşındaki Eda Tütüncü ve aynı yaştaki arkadaşı Rabia Turhan, okul çıkışı eve giderken, yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada henüz sürücüsü öğrenilemeyen 31 B 3783 plakalı hafif ticari araç, genç kızlara çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen kazada 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Eda Tütüncü olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Rabi Turhan ise olay yerine çağrılan ambulans ile yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisi devam eden 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Rabi Turhan'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Gözaltına alınan araç sürücüsü, polis merkezine götürüldü.

Gündem haberlerinden son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Hatay

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.