İslam Memiş Yaz Ayına İşaret Etti! FED Başkanının Faiz Artırımı Piyasayı Hareketlendirdi

Ons altın fiyatlarındaki son durum yatırımcıların radarında. FED başkanının faiz arttırımı altın fiyatlarında gerileme yaşanmasına neden oldu. İşte altın fiyatlarında son durum!

Yayınlanma:
İslam Memiş Yaz Ayına İşaret Etti! FED Başkanının Faiz Artırımı Piyasayı Hareketlendirdi

Ons altın fiyatlarında yaşanan geriye yaslanış beraberinde soruların da çoğalmasına neden oldu. Altın fiyatları ne kadar olacak, daha fazla düşecek mi? soruları çok sık şekilde sorulmaya başlanırken işin uzmanlarından cevap beklendi. Sorulara cevap veren piyasa uzmanı İslam Memiş, yaz ayını işaret etti.

FED başkanının faiz arttırımı ile ilgili yaptığı açıklamasının ardından piyasalardaki verilerde gerileme yaşanmasına neden oldu. ABD bankacılık senatosunda faiz artışının ele alınması, ons altın fiyatlarının gerilemesini sağladı. Gram altının kritik seviyelerde gezmesinin ardından piyasa uzmanı İslam Memiş’te yatırımcının biraz daha sabırlı olarak yaz aylarını beklemesi gerektiğini söyledi.

İslam Memiş: Yaza Kadar Bekleyin!

Altın piyasasında iniş ve çıkışların yaşanması haliyle kafa karışıklığının da ortaya çıkmasına neden oluyor. Birden yükselen ve ani düşüş yaşayan fiyatlardaki oynaklık, yatırımcının ne yapacağı konusunda kararsızlık yaşamasını sağlıyor. Tam olarak ne yapacakları konusunda karara varamadıklarından dolayı çareyi işin uzmanların yorumlarında buldukları bir gerçek. Piyasa uzmanı olan İslam Memiş’in açıklamaları pek çok yatırımcı açısından büyük önem taşıyor.

İslam Memiş altın piyasasındaki yaşanan dalgalanmalar sonrasında açıklama yaptı. Altın fiyatları daha düşecek mi? sorusuna yanıt veren piyasa uzmanı Memiş, biraz daha beklemenin gerektiğini vurguladı. Piyasa uzmanının işaret ettiği dönemler yaz ayları olurken, yaz ayına kadar altın piyasasında dengelenme durumunun olmama ihtimali yüksek görülüyor.

Altın Bozdurma İsteyenler Acele Etmesin!

Altın piyasasındaki düşüşlerin alım yapmak isteyenler açısından mantıklı bir çözüm yolu olacağını söyleyen piyasa uzmanı İslam Memiş, altınlarını bozduracak kişilerin acele davranmamaları gerektiğini söyledi. Altın bozdurma yapacak kişilerin yaza kadar beklemesi gerektiğini söyleyen piyasa uzmanı, ons altının 1880 dolara kadar toparlanma durumunun olabileceğinin altını çizdi. Altının, geniş bant aralığında dalgalanma yaşaması yatırımcılar için risk oluşturabileceğini söyledi. Her an her şey olma ihtimali olabileceğinden dolayı yaza kadar beklenmesinin daha uygun olacağı söylendi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.