İspanya Ligi'nde şampiyonluk düğümü son hafta çözüldü: REAL MADRİD şampiyon

İspanya Ligi'nde son hafta karşılaşmaları oynandı ve Real Madrid, 2-0'lık MAlaga galibiyeti sonrası şampiyonluğunu ilan etti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İspanya Ligi'nde şampiyonluk düğümü son hafta çözüldü: REAL MADRİD şampiyon

İspanya Primera Ligi'nde son hafta karşılaşmaları oynandı. Müsabakaların tamamlanması ile Real Madrid şampiyonluğunu ilan etti.

Önceki akşam oynanan Malaga karşılaşmasına hızlı başlayan Real Madrid, henüz 2. dakikada Cristiano Ronaldo ile öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona ererken ikinci yarıda da Real Madrid rüzgarı esti. İkinci yarının başında da bulduğu golle galibiyeti garanti altına alan Real Madrid, karşılaşmanın sona ermesi ile şampiyonluk coşkusunu yaşadı. Son 5 yıldır şampiyonluk yarışından uzak kalan Real Madrid, bu şampiyonluk ile hasretine son verdi.

Barcelona Real'in Galibiyeti ile Yıkıldı

Real Madrid'in 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Katalan ekibi Barcelona'nın şampiyon olabilmesi için Real Madrid'in Malaga'ya yenilmesi gerekiyordu. Barcelona ise evinde Eibar'ı konuk etmişti. Katalan ekibi, 2-0 öne düştüğü karşılaşmada müthiş bir geri dönüş yaparak Messi'nin hat-ricki ile maçtan 4-2 galip ayrıldı. Ancak Real Madrid'in Malaga'yı yenmesi üzerine Barcelona büyük üzüntü yaşadı.

Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a elenen Barcelona, bu skorla ligi de hüsranla bitirdi.

İspanya Ligi'nde ligin 3.'cüsü Atletico Madrid oldu.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.