İspanya Ligi'nde Şampiyonluk Yarışı Kızışıyor (Barcelona Farklı Kazandı)

İspanya Ligi'nde şampiyonlu yarışı gittikçe kızışıyor. Barcelona bu haftaki rakibi Osasuna'yı 7-1'le geçti. İşte İspanya Ligi'nde son durum.

Yayınlanma:
İspanya Ligi'nde Şampiyonluk Yarışı Kızışıyor (Barcelona Farklı Kazandı)

Şampiyonluk yarışının git gide arttığı İspanya Birinci Liginde Barcelona, konuk ettiği Osasuna'nı farklı mağlub etti. Camp Nou 'da oynanan İspanya 1. Lig 34. hafta karşılaşmasını Barcelona 7-1'lik skorla kazandı.

Camp Nou Stadı'nda oynanan karşılaşmada Barcelona'ya 7-1'lik farklı galibiyeti getiren golleri 12 ve 61. dakikalarda Messi, 30 ve 58. dakikalarda Andre Gomes, 64 ve 86. dakikada Alcacer ile 68. dakikada penaltıdan Mascherano kaydetti. Osasuna'nın tek golü ise 48. dakikada Roberto Torres'den geldi.

Bu sonuçla Barcelona, puanını 78'e çıkararak liderliğini devam ettirirken, Osasuna ise 18 puanla La Liga'da son sırada kaldı.

Arda Turan İlk 11'de Forma Giydi

Bu arada sakatlığı geçen Barcelonalı milli futbolcumuz Arda Turan, Osasuna karşısında 8 maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Milli futbolcu 90 dakika sahada kaldı.

Real Madrid Deplasmanda Farklı

Real Madrid ise deplasmanda Deportivo'ya konuk oluyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Real Madrid'in 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Real Madrid, karşılaşmadan galip ayrılması durumunda maç eksiğiyle Barcelona ile puanını eşitleyecek.

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.