Isparta ve Afyonkarahisar'da 29 Aralık Günü Okullar Tatil Mi? (Son Dakika Açıklaması)

Son günlerde Afyonkarahisar ve Isparta'da etkili olan ar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmayacağı araştırılmaya başladı. İşte yapılan son dakika açıklaması.

Yayınlanma:
Isparta ve Afyonkarahisar'da 29 Aralık Günü Okullar Tatil Mi? (Son Dakika Açıklaması)

Son dakika haberleri, İl Valiliklerinden ve İlçe Mlli Eğitim Müdürlüklerinden geldi. Afyon ve Isparta'da son günlerde yoğun şekilde görülen kar yağışı nedeniyle merkezde ve bazı ilçelerde okullar tatil edildi.

Afyon'da Okullar Tatil

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesi’nde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Bolvadin’de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşın ilçe genelinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın 1 gün süreyle eğitime ara verildi.

Afyonkarahisar- Antalya ve Afyonkarahisar- Ankara karayollarında kar ve tipi nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi, ulaşımda aksamalar yaşandı.

Isparta Merkez ve 2 İlçede Okullar Tatil

Eğirdir'de bu öğleden sonra kar yağışı başladı. Yoğun şekilde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından ilk ve orta dereceli okullarda yarın (perşembe) için eğitime 1 gün süreyle ara verilmesi kararı alındı.

Isparta’da etkili olan kar yağışı nedeniyle, kent merkezi ve bağlı köylerle, Yalvaç ve Sütçüler ilçelerinde taşımalı eğitim yapılan ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.