İstanbul Autoshow 2017 Kapılarını Açtı (Autoshow Kadın ve Öğrencilere Ücretsiz)

Bu yıl 17'ncisi düzenlenen "İstanbul Autoshow 2017", kapılarını ziyaretçilere açtı. İşte detaylar ve Autoshow'un tüm ziyaretçilere açılacağı gün.

Yayınlanma:
İstanbul Autoshow 2017 Kapılarını Açtı (Autoshow Kadın ve Öğrencilere Ücretsiz)

Avrupa'nın en büyük otomobil fuarları arasında bulunan 'İstanbul Autoshow 2017' fuarı başladı. Fuar bugün düzenlenen törenle kapılarını katılımcılar açtı. Fuarda, çevreci ve akıllı araçlar ile entegre iletişim çözümleri ve otonom sürüş gibi yenilikleri içeren en yeni modeller otomobil tüketicileriyle buluşacak.

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından düzenlenen "İstanbul Autoshow 2017" kapılarını VIP ziyaretçileri ve basın mensuplarının ziyaretine açtı. Büyükçekmece'de bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarın açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, ODD Başkanı Mustafa Bayraktar, TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü ile otomotiv sektörünün temsilcileri katıldı. Törende bir konuşma yapan ODD Başkanı Bayraktar, otomotiv fuarlarının önemini vurgulayarak, markaların yeni modellerini sergileyip tüketiciyle buluşturmak için autoshow'lara büyük kaynaklar ayırdığını söyledi.

Teknoloji Değişiyor

Açıklamalarına devam eden Bayraktar, "Global ölçekte bakıldığında otomotiv sektörü büyük bir değişim geçiriyor. Modeller ve teknolojiler birbirine iyice yaklaşmaya başladı. Sektörümüzde ürünlerde üç şey öne çıkıyor; güvenlik, çevre ve otonom sürüş teknolojileri...Teknoloji ışık hızında değişiyor. Bu değişikliklerden 'otoshow'larda nasibini alıyor. Çok uzak olmayan bir gelecekte 'otoshow'lar tüketici elektroniği fuarlarıyla neredeyse bir olacak ve aynı anda yapılmaya başlayacak. Burada da daha önce hiç görmediğiniz katılımcı firmaları göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Pazardaki Yeri

Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik de otomotiv sektörünün Türkiye'de kendini kanıtladığını belirterek, sektörün ülke ihracatında başı çektiğini belirtti. Çelik, "Dünya otomobil pazarında 2 trilyon dolarlık hacme sahip. Türkiye'nin bu pazardaki yerini yeterli bulmuyoruz." Geçen yıl çıkarılan ar-ge reform paketi ile Ar-Ge merkezlerine çok ciddi destekler verdik. Hükümetin verdiği desteklerle bu alanda ilerleme sağlandı" ifadelerini kullandı.

Genel Ziyaretler Başlıyor

Yarın genel ziyarete açılacak fuarda, piyasadaki en uygun fiyatlı otomobillerden milyonlarca liralık otomobillere kadar geniş seçenekler sunuluyor. ODD bünyesindeki 19 otomotiv markasının yeni ve satışı devam eden otomobilleri sergileniyor.

Kadın ve Öğrencilere Hafta İçi Ücretsiz

İstanbul Autoshow 2017'ye giriş ücretleri hafta içi 10 TL, hafta sonu ise 20 TL.

Kadınların hafta içi ücretsiz, hafta sonu ise 10 TL ödeyerek girebileceği fuar, öğrenciler için de hafta içi ücretsiz, hafta sonu ise 5 TL olacak. Fuarın kapıları haftaiçi 12.00-21.00 haftasonu ise 11.00 - 21.00 arasında ziyaretçilere açık olacak

5haber.com  |  İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.