İstanbul Eyüp'te Meydana Gelen Yangında 3 Yaşındaki Çocuk Yanarak Öldü

İstanbul'un Eyüp İlçesinde bulunan bir gecekonduda çıkan yangında evde yalnız olan 3 yaşındaki Suriyeli Muhammed yanarak hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
İstanbul Eyüp'te Meydana Gelen Yangında 3 Yaşındaki Çocuk Yanarak Öldü

İstanbul'un Eyüp İlçesinde bulunan bir gecekonduda yangın çıktı. Çıkan yangında evde yalnız başına bırakılan 3 yaşındaki Suriyeli Muhammed isminde çocuk yanarak hayatını kaybetti.

Bugün meydana gelen yangın, İstanbul'un Eyüp İlçesinde bulunan Yenidoğan Mahallesi Üçgen Sokak No: 38'de bulunan Suriyelilerin yaşadığı bir gecekonduda akşam saat 19.30 sularında meydana geldi.

Görgü tanıklarından alınan ifadelere göre, ilk belirlemede elektrik sobasından çıktığı bildirilen yangında alevler bir anda gecekonduyu her yanını sardı. Markete gitmek üzere çocuğunu evde tek başına bırakan Suriyeli anne Meyşe V., geri döndüğünde gecekondu olan evlerini, ateşlerin sardığını gördü.

Çevredeki vatandaşlar kucağında bebeği de olan anneyle birlikte eve girmek isterken gecekondunun çatı bölümü bir anda çöktü.

Çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken 3 yaşındaki Muhammed'in yanarak öldüğü tespit edildi. İtfaiye erinin çıkardığı çocuğun cesedi ambulansla hastane morguna götürüldü.

Ölen çocuğun yakınları olayın ardından sinir krizleri geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Fatih'te Korkutan Yangın

İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan üç katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın mahalle sakinlerini sokağa döktü. Alevlerin sardığı metruk binada çökmeler meydana geldi.

Yangın,Balat Mahallesi Ayvansaray cadde üzerinde bulanan 4 katlı metruk binada saat 20:00 sıralarında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında alevler bir anda binayı sardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine Polis, İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesiyle yangını kontrol altına alındı. Mahallelileri korkutan yangın sonucunda, çatı kısmında çökmeler meydana gelen metruk bina kullanılamaz hale geldi.

5Haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.