İstanbul'da İkinci Patlama Haberi: Sultanbeyli'de Patlama: 10 Yaralı

Son dakika patlama haberi yine İstanbul'dan geldi. İstanbul Sultanbeyli'de bir sanayi sitesinde patlama meydana geldi. Patlamada 10 kişinin yaralandığı belirtildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İstanbul'da İkinci Patlama Haberi: Sultanbeyli'de Patlama: 10 Yaralı

Son dakika patlama haberi yine İstanbul'dan geldi. İstanbul Sultanbeyli'de bir sanayi sitesinde patlama olduğu bilgisi alındı. Patlamanın olduğu bölgede yaralıların olduğu da gelen son dakika bilgileri arasında.

Patlamanın sanayi sitesinde saç boyası imal eden bir atölyede meydana geldiği belirtiliyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Patlama saat 16.20 sıralarında meydana geldi. Sultanbeyli'de kozmetik ürünleri imal edilen bir fabrikada buhar kazanı patladı. Patlamada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. Olay yerine sevkedilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ediyor.

Patlama sonrası ametör kameray yansıdı. Görüntülerde, alevlerin binayı sardığı ve bir süre sonra itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangına müdahele ettiği görülüyor.

Gündem haberlerinden, son dakika gelişmelerinden, sıcak haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.