İstanbul Taksim Meydanında Hareketlilik!! Çok Sayıda Polis Bölgede | SON DAKİKA

Alınan son dakika bilgilerine göre İstanbul Taksim Meydanında bir hareketlilik olduğu yönünde. Çok sayıda polis, bölgde sıkı güvenlik önlemi aldı. İşte alınan son bilgiler ve görüntüler.

Yayınlanma:
İstanbul Taksim Meydanında Hareketlilik!! Çok Sayıda Polis Bölgede | SON DAKİKA

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi.

Alınan son dakika bilgilerine göre İstanbul polisi Taksim Meydanı ve çevresinde sıkı güvenlik önlemi aldı. Meydanın giriş noktalarında şüpheli görülen kişilerin durdurulup kimlik kontrolü ve üst aramasının yapıldığı görülüyor. Çelik yelek giyen polislerin de sayısının geçtiğimiz günlere göre arttığı görülüyor.

Gelişmeler geldikçe haberin devamında eklenecektir.

Taksim Tramvayı Altyapı Çalışması Nedeniyle Ara Verdi

Taksim'de nostaljik tramvay seferlerine altyapı çalışması nedeniyle bugünden sonra ara veriliyor.

İstiklal Caddesini'ne renk katan ve özellikle turistlerin yoğun ilgisini çeken nostaljik tramvay seferlerine yapılacak olan altyapı çalışması nedeniyle ara veriliyor. Meydan ve Tünel arasında çalışan tramvay seferleri yaklaşık 6 ay boyunca yapılamayacak. Taksim Meydanı'ındaki tramvay durağına İstiklal Caddesi'ndeki altyapı yenileme çalışmaları nedeniyle yarından itibaren Nostaljik Tramvay hattı hizmet veremeyecektir. Bu güzergahı kullanacak yolcularımız İstanbul Metrosunu kullanabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz yazılı Türkçe, İngilizce duyuru afişi asıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.