İstanbul Valiliği ve Genelkurmay Başkanlığından Sancaktepe Patlamasıyla İlgili Açıklama

Bugün saat 16.40 civarında İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamayla ilgili İstanbul Valiliği ve Genelkurmay Başkanlığı birer açıklama yaptı.

Yayınlanma:
İstanbul Valiliği ve Genelkurmay Başkanlığından Sancaktepe Patlamasıyla İlgili Açıklama

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama

"Bugün saat 16:45 sularında, Sancaktepe ilçesi İsmail Hakkı Tunaboylu kışlasında görev yapan askeri personeli taşıyan servis aracının geçişi sırasında park halindeki patlayıcı yüklü bir aracın uzaktan infilak ettirilmesi sonucu 6'sı asker, 3'ü sivil olmak üzere 9 vatandaşımız yaralanmıştır.

Yaralılardan biri ağır, 8’inin durumu ise hafif olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olayla ilgili detaylı inceleme ve araştırmalar uzman ekiplerimizce sürdürülmekte olup fail ya da faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

Yaşanan hain saldırı nedeniyle yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı Yaptığı Açıklamayla Saldırıyı Lanetledi

"12 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 16.40 sularında İstanbul Sancaktepe’de, Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis aracının geçişi esnasında, teröristlerce park halindeki bir aracın patlatılması neticesinde, iki kahraman silah arkadaşımız hafif şekilde yaralanmış, dört kahraman silah arkadaşımız ile araç şoförü kontrol amaçlı olarak hastanede ayakta tedavi edilmiştir.

Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıyı şiddetle lanetliyor, saldırıda yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.