İstanbul Valisi Vasip Şahin'den Son Dakika Uyarısı Geldi!!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı açıklamada, bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücülerin dikkatli olmasını istedi. İşte yapılan o açıklama.

Yayınlanma:
İstanbul Valisi Vasip Şahin'den Son Dakika Uyarısı Geldi!!

İstanbul'da önceki günden bu yana devam eden kar yağışı nedeniyle Vali Vasip Şahip, bir uyarısı bildirisi yayınladı. Şahin, yaptığı açıklamada, sürücülere bazı uyarılarda bulundu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, sürücülere uyarıda bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Şahin, "An itibariyle İstanbul'da köprüler, ana arterler, otoyollar, metrolar trafiğe açık. Sürücülerin kural ve ikazlara uymalarını rica ediyorum" dedi.

Bu arada Vali Şahin'e sosyal medya üzerinden 'kar tatili' sorusu yağdı. Veli ve öğrencilerin, 'pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı' yönündeki çok sayıda tweetine Vali Vasip Şahin cevap vermedi.

Taksim Beyaza Büründü

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, çocuklar için eğlenceye, sürücüler için ise çileye dönüştü. Bugünün hafta sonu olması nedeniyle, Taksim'e gelenler yoğun kar yağışı altında bol bol selfie çekti.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı çocuklar için eğlenceye dönüştü. Çocuklar karla kaplanan sokaklarda bol bol kızak kaydı. Sahil yürüyüşü yapanlar, karın keyfini çıkardı. Tarabya'da ara sokaklarda kızak kayan çocuklar; "Çok heyecanlıyız. İnşallah Pazartesi günü okullar tatil olur. Karda kaymanın sevincini yaşıyoruz. Bir senedir bu anı bekliyoruz" dedi.Taksim, yoğun kar yağışına rağmen, kalabalık günlerinden birini yaşadı. Taksim'e gelenler yoğun kar yağışı altında selfie çekti. Nostalji tramvayı fotoğraf meraklılarının ilgi odağı oldu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.