İstanbul ve Kocaeli'de Korkutan Yangın

Kadıköy'de bulunan Bağdat Caddesinde 4 katlı bir binanın alt katında yangın çıktı. Öte yandan Kocaeli'de de bir fabrikada yangın çıktı. Bölgelere gelen itfaiye ekipleri olaya anında müdahale etti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
İstanbul ve Kocaeli'de Korkutan Yangın

Son dakika yangın haberi yine İstanbul'dan geldi.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan Bostancı Bağdat Caddesinde 4 katlı binanın alt katında bulunan türkü barda yangın çıktı. Yangın sırasında üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye tarafından kurtarıldı. Dumanlardan 4 kişi etkilendi.

Mahsur Kalanlar Merdivenle Kurtarıldı

4 katlı binanın giriş katında çıkan yangın üst katlara kadar çıktı. Yangın nedeniyle binada yaşayanlar büyük panik ve korku yaşadı. o anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. İhbar üzerine yangına Erenköy, Kadıköy ve Maltepe itfaiye grupları, müdahale etti. Yoğun duman nedeniyle binada mahsur kalan 4 vatandaş itfaiyenin merdiven aracıyla kurtardı. Dumandan etkilenen 4 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yangın itfaiyenin 1 saat süren çalışma sonucu tamamen söndürüldü. Binada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kocaeli'de Yandın

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde bulunan bir fabrikanın deposunda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Dilovası Demirciler Mahallesi'nde bulunan Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (GEBKİM) bulunan fabrikanın, kağıtların da bulunduğu depoda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede rüzgarın da etkisiyle genişledi.

Olay yerine Dilovası, Gebze ve İzmit'ten İtfaiye araçları sevk edildi. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, memur haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber’i takipte kalın.

5Haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.