İstanbul'a ne zaman kar yağacak tarih verildi..! İstanbul hava durumu açıklandı..

Son zamanlarda hava sıcaklıklarının yüksek olmasıyla birlikte, havaların soğuması ve kar yağışının ne zaman olacağı ile ilgili merak ediliyor. Peki yurtta ve istanbul'da kar yağışı ne zaman ?

Yayınlanma:
İstanbul'a ne zaman kar yağacak tarih verildi..! İstanbul hava durumu açıklandı..

Kış mevsiminin etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte hayatı kabusa çeviren kar yağışı gelecek mi? soruları özellikle İstanbul'da yaşayanlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki 2023 İstanbul'da kar yağışı olacak mı? İstanbul'a kar yağacak mı? sorusu uzun süredir her gün gündeme gelen 'havalar soğuyacak' iddiaları ile uzun süredir merakla araştırılıyor. Şu anda mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yavaş yavaş düşmeye başlarken, yurt genelinde yağışların ardından hava sıcaklıklarının iyice düşeceği açıklandı.

Peki İstanbul'a kar yağacak mı? İstanbul'da kar ne zaman yağacak 2023 detayları sizlerle. Vatandaşlar, İstanbul'da yaşam koşullarını olumsuz etkileyen kar yağışının ne zaman gerçekleşeceğini araştırıyor. Hava sıcaklıklarının düşmeye başlamasıyla birlikte kar yağışı da gündeme gelmeye başladı, İstanbul'da kar yağışı olacak mı 2023 detayları sizlerle.

1610435327788-kar.jpg

İstanbul'a kar ne zaman yağacak?

Ocak ayının son günlerinde kar yağışının olmaması nedeniyle vatandaşlar hala İstanbul'a kar ne zaman yağacak sorusunun cevabını arıyor.

Gözler 4 Şubat'ta

Avrupa'daki yüksek basıncın Türkiye'de etkisini yağış olarak gösterdiğini açıklayan meteoroloji uzmanları, Şubat ayının ilk haftasında İstanbul'da kar beklendiğini belirterek 4 Şubat tarihine işaret etti.

istanbul-ankara-bursa-izmir-kar-ne-zaman-yagacak-la-nina-ne-zaman-gelecek-hangi-ayda-kar-yagacak-2022-2023-kisi-nasil-gececek-vabg.jpg

İstanbul'a kar Şubat başında yağacak

Avrupa'daki yüksek basınç Türkiye'ye yağış olarak gelirken, NTV Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan gözlerin Şubat ayı başına çevrildiğini açıkladı ve 4 Şubat'ı işaret ederken, "Peş peşe gelecek ve devam edecek yağışlar olacak. 27 Ocak-10 Şubat arasında sık sık yağışlar göreceğiz. Yoğun kar yağışı alacak şehirlerimiz de olacak" dedi.

Ülkede şu anda yağışlı ve sıcak bir hava hakimken, bu yağışların ardından havanın mevsim normallerine döneceği hatta Şubat ayının gelmesiyle birlikte mevsim normallerinin altına düşeceği açıklandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.