İstanbul'da 5 Ocak Günü Su Kesintisi (Kesintinin Yaşanacağı İlçeler)

İSKİ tarafından İstanbul'da bazı bölgelerde yapılacak ve devam eden su kesintilerine yönelik açıklama yapıldı. İşte yapılan açıklama

Yayınlanma:
İstanbul'da 5 Ocak Günü Su Kesintisi (Kesintinin Yaşanacağı İlçeler)

İSKİ'den son dakika su kesintisi açıklaması geldi.

Yapılan açıklamada İstanbul'un bazı İlçelerine 5 Ocak günü su verilmeyeceği belirtildi. İşte İSKİ tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler.

Başakşehir'de Su Kesintisi

Başakşehir'de önceki gün akşam saatlerin yaşanan su kesintisinin bugün de devam edeceği belirtilirken, İkitelli OSB'de kesintinin yaşanacağı belirtildi. Kesintinin 12'de bitmesi planlanıyor.

Beyoğlu'nda Su Kesintisi

Beyoğlu'nda bugün bazı bölgelerde su kesintisi yaşanacak. Saat 13.00'e kadar sürecek kesintiden Kocatepe Mahallesi, Keçeci Mahallesi, Piri Mahallesi, Piri Paşa Mahallesi, Şahkulu Mahallesi, Sütlüce Mahallesi, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Firuz Ağa Mahallesi, Fetihtepe Mahallesi, Gümüşsuyu Mahallesi, Kaptanpaşa Mahallesi ve Halıcıoğlu Mahallesi etkilenecek.

Silivri'de Su Kesintisi

Silivri'de kesintilerin saat 15.00'e kadar süreceği belirtildi. Silivri'de kesintilerden Gazitepe Mahallesi, Kadıköy Mahallesi, Ortaköy Mahallesi, Merkez Mahallesi, Akören Mahallesi, Büyükkılıçlı Mahallesi ve Fenerköy Mahalleleri etkilenecek.

Şişli'de Kesinti

Saat 13.00 civarında sona erecek olan kesinti, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Kuştepe Mahallesi, Harbiye Mahallesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Teşvikiye Mahallesi, Meşrutiyet Mahallesi, Merkez Mahallesi, Ergenekon Mahallesi, Duatepe Mahallesi, 19 Mayıs Mahallesi, Eskişehir Mahallesi, Gülbahar Mahallesi, Fulya Mahallesi ve Feriköy Mahallesini etkilenecek.

Yeni kesintiler yaşanıp yaşanmayacağı ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Su kesintisi haberlerinden, elektrik kesintisi haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.