İşte 2024 Yılının Bomba Modeli: Peugeot 508

2024 yılına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Peugeot 508, en iddialı tasarıma sahip modellerden biri olmaya hazır.

Yayınlanma:
İşte 2024 Yılının Bomba Modeli: Peugeot 508

2024 Peugeot 508 duyurulmasının ardından gözler anında piyasaya sürülecek modele çevrildi. 2024 yılında da birbirini kovalayan ve rekabet halinde olacak pek çok modeller olacak. Haliyle araç tutkunları da sıfır araç satın almak istedikleri zaman kafaları da bir hayli karışacak görünüyor. Fransız Otomotiv devi olan Peugeot 508, yeni modelleriyle bomba etkisi yaratmaya hazır olduğu fark ediliyor.

2-003.jpg

Fransız otomotiv devi, 2024 yılı için yeni modelini hazırlamaya başladı. her zaman kaliteli araçları ile tanınarak memnun eden Peugeot, tekrardan böyle bir başarıya imza atma amacında. Firmanın şimdiye kadar tasarlamış olduğu arabalara göz atıldığı zaman şıklığıyla göz kamaştırmayı da başarıyor. Modellerde sürekli olarak güncellemeler yapılmaya devam edilirken onlardan biri olarak Peugeot 508 için olduğunu söylemek mümkün.

2024 Peugeot 508 Hangi Özellikleri İle Geliyor?

Araç piyasasının favori şirketlerinden biri Peugeot olurken, her zaman şık ve farklı tasarımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Üstelik aynı başarıyı bu seferde 2024 Peugeot 508 için olduğunu söylemek mümkün. Özellikle aracın görsel dizaynı nasıl diye inceleme yaptığımız zaman son derece şık tasarıma sahip olduğu fark ediliyor. Önceki modelleri ile aralarında uçurum fark olmasa da birkaç yapılan etkili dokunuşlar aracı çok daha şık hale getirmiş durumda.

1.jpg

Araçta dikkat çeken en önemli yanlardan biri pek çok modelinde yer vermiş olduğu aslan figürü yok. Onun yerine şirketin adı yazılı halde. Aynı zamanda aracın hemen alt kısmında üçlü dikey ışık yer alıyor. Üçlü dik ışıkların görüntüsü sanki aslan pençesi gibi tasarlanmış.

2024 Peugeot Teknik Detayları ve Fiyatı

2024 Peugeot teknik detaylarına bakıldığında 225 beygirlik motor özelliğine sahip. 1 litre turbo benzinli ve 1,5 litre dizel yakıt özelliği bulunuyor. Dizel motor dört silindirli şekilde tasarlanmış durumda. 360 HP gücüne sahip olan Peugeotun fiyatıyla ilgili henüz net bilgi yok. Fakat ortalıkta dolaşan habere göre 1,000,000 TL üzerinde olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.